Szálláshelyek, wellness, vendéglátás, szállás-utazás, belföldi turizmus, üdülési csekk, szállásfoglalás, útikalauz
Magyar Magyar
 
OnlineLap lapcsalád
MI KERESÜNK ÖNNEK SZÁLLÁST!
0-24-ig
Online kérés
A szolgáltatás díja:
2.000 Ft/keresés
Felhasználónév:
Jelszó:


Észak-Alföld / Hajdú-Bihar megye

Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény az Alföld északkeleti részén található, 20-30 km-en belül elérhető Debrecen, Hajdúszoboszló, Hajdúnánás, Hajdúdorog, Hajdúhadház. Az alföldi táj hegyek, völgyek nélkül nyújtja látnivalóit. Így Hajdúböszörmény a különleges településszerkezetével, páratlan szépségű főterével, színes kulturális és szórakoztató rendezvényeivel, fesztiváljaival várja az idelátogatókat. A felüdülést, kikapcsolódást segítő Bocskai-gyógyvíz szinte minden korosztálynak kínál kellemes napokat, felejthetetlen élményt a strand és a télen-nyáron egyaránt működő termálfürdő a gyógyászati centrum szolgáltatásaival.
Vendégszerető lakosai örömmel várják az ideérkezőket, hiszen tudják, hogy értékeiket csak úgy tudjuk megbecsülni, ha azokat másoknak is megmutatják.
Hajdúböszörmény a jelen lendületes törekvéseivel, fejlesztéseivel, kistérségi vezető szerepével a jövőt kívánja szolgálni annak érdekében, hogy valóban méltán viselhesse a "Hajdúk fővárosa" címet.

  • Hajdúböszörmény a hajdúk fővárosa
Böszörményről : A város neve (Böszörmény) a régi magyar nyelvben mohamedán vallású, valószínűleg török nyelvű, csatlakozott népcsoportot jelentett, akik az Árpád-korban fontos kereskedelmi és gazdasági tevékenységet is folytattak. A hajdú előtag azokra a fegyverforgatókra utal, akik győzelemre vitték Bocskai István a magyar történelem egyetlenként sikeres szabadságharcát. A Bocskai István által kiváltságolt hajdúkat cserelevelével 1609-ben Báthory Gábor telepítette át Kállóból Hajdúböszörménybe, mely a Hajdúkerület központja lett. A hajdúk fővárosa több évszázados történelme során joggal vívta ki a nemzet elismerését, hiszen sokat áldoztak és tettek a haza szabadságáért. Az itt élők méltán büszkék városuk történelmére és kulturális hagyományaira.

Hajdúböszörményi séta : A városnézés alkalmával megismerkedhet a "hajdúk fővárosának" nevezetességeivel. Hajdúböszörmény központjában található Bocskai térről kiindulva bemutatásra kerül Bocskai István szobra, a hét hajdúvárost szimbolizáló szoborcsoport, a gimnázium romantikus stílusú épülete, a városháza, valamint a középkori alapokon nyugvó református templom. Ugyancsak itt található a stílusában, építészeti megoldásaiban a környék egyik legfigyelemre méltóbb épülete, a volt Hajdúkerület székháza, ma a Hajdúsági Múzeum. A tér szépségét azonban nemcsak emlékművei, hanem szerkezete és csodás épületei is erősítik. A tértől 10 perces sétával elérhető a népi örökséget bemutató Skanzen és a Káplár Miklós emlékház, mely a hajdúsági festő szülőházát és művészetét mutatja be. A program során bepillantást nyerhetünk a város múltjába és jelenébe egyaránt.

A reformáció útján a Hajdúságban : A hajdúsági településeken a református vallás a jellemző. Sok református templom van ezen a vidéken, de utunk során a legjelentősebbeket tekintjük meg. A reformáció emlékhelyének meglátogatását a debreceni református Nagytemplommal lehet kezdeni. A templom a város jelképévé vált, és itt kiáltották ki 1849. április 14. a Habsburg ház trónfosztását kimondó Függetlenségi Nyilatkozatot. Az utat folytatva Hajdúböszörménybe látogathatunk. A Bocskai téri refomátus templom középkori előzményekre tekint vissza. Mai formáját 1880-as években érte el. A templombelsőt fából készült kazettás városcímer díszíti. Hajdúböszörmény második református temploma a Kálvin téren áll. 1897-98 között épült eklektikus stílusban.

Nagyapáink öröksége : A kézművesség Hajdúböszörményben nagy hagyományokkal rendelkezik. A ma már művészekként számon tartott népi iparművészek legtöbbje "beleszületett" a szakmájába, ami azt jelenti, hogy apja, nagyapja, dédapja és ki tudja hány generáció adta tovább a tudást az utódoknak és fejlesztette tovább a technikákat, motivumokat. A vendégeknek lehetőségük nyílik megismerkedni Hajdúböszörmény kézműveseivel: - szűrrátét készítés - Zsupos Gáborné, fegyverkovács - Szabó István, szalmafonás - Veres Attiláné, fazekasság - Tóth Imréné, szőnyegszövés - Fekete Imréné.

Folklór program : A folklór programra látogatók néptánc műsort láthatnak az Arany minősítésű, Kölcsey-díjas Bocskai néptáncegyüttes előadásában. A népzene kedvelői bepillantást kaphatnak a helyi népdalvilág rejtelmeibe a Dóry József és a Takács Béla Nótaklub énekeseinek bemutatásában. S ha megéheznek, olyan jellegzetes hajdúböszörményi ételt kóstólhatnak meg, mint a slambuc, melyet a háziasszonyok klubjának kiváló főzőtudományú tagjai készítenek el. Ha szeretne egy estét jó hangulatban eltölteni vegyen részt Ön is a programon!

Madárfigyelő Túrák :Ismerje meg Hortobágy csodálatos állatvilágát és természeti értékeit. Felkészült túravezetők és tolmácsmunkatársak segítenek Önnek, hogy Magyarország első nemzeti parkjában (mára a Világörökség része) mindig az adott időszak lehetséges legtöbb látnivalójával és minél több élménnyel legyen gazdagabb. - félnapos túra (maximum 6 terepen töltött óra): A tervezett program: látogatás a Pusztai állatparkba Hortobágy falu mellett, egy vizes és egy pusztai élőhely megtekintése. - Egésznapos túra (minimum 9 terepen eltöltött óra): A tervezett program: Látogatás a Pusztai állatparkba Hortobágy falu mellett, két vizes és egy pusztai élőhely megtekintése, egyéb program (kultúrtörténeti emlékek felkeresése, Tisza folyó vagy Tisza-tó megtekintése).

Erdei túra: A gyalogtúrát egy kisvonatozással kezdjük. Hajdúböszörményből Zelemérre utazva megtekinthetünk egy középkori eredetű műemléket, a Csonka-tornyot, mely egy neolitkori mesterséges halmon áll. Folytatva utunkat, a sárga jelzésen haladva az erdőben a Gyöngyvirágos Természetvédelmi Területen is áthaladnak, mely különösen szép látványt nyújt. A túra 10 kilométeres utat foglal magában, mely 4-6 óra alatt teljesíthető. A gyalogtúrához túravezető kérhető.
  • Hajdúböszörményi eseménynaptár
Április:
Hajdú-Bihar megyei Gyermek és Ifjúsági Nemzeti Művészeti Napok
Május:
Majális
"Bodzavirág" életmód-kiállítás
Június:
Nemzetközi Big Band fesztivál
Hajdúsági Nemzetközi Művésztelep
Július:
Hajdúböszörményi Népművészeti- és Pásztortábor
Hajdúk tündére választás és strandbál
Klubok Országos Turisztikai Találkozója
Hajdúböszörményi Jazz Blues Jamboree
Augusztus:
Regionális Motoros Találkozó
Kelet-magyarországi klasszikusgitár-fesztivál
Hajdúböszörményi Hajdúhét
Grand Prix Kerékpáros Verseny
Hajdúsági Kenyérünnep
Szeptember:
Nosztalgia hétvége
Szüreti Felvonulás
Hajdúböszörményi nemzetközi cukorrépa-fesztivál
November:
Regionális Méhésztalálkozó
December:
Karácsonyi Koncert
  • Bocskai Strand és Gyógyfürdő - Hajdúböszörmény

Hajdúböszörmény 17 km-re fekszik Debrecentől. A gazdag történelmi múlttal rendelkező város a látnivalók mellett számos programmal is várja az idelátogatókat. A hely idegenforgalmát meghatározó értéke a Bocskai Gyógyvíz. A termálvíz 2003. decemberében történt gyógyvízzé minősítése lehetővé tette azt, hogy a város zöldövezetében egy komplex gyógy- és üdülőközpont jöhessen létre. A következő pár sorban rövid tájékoztatást kaphat ezen központ létesítményeiről, a Bocskai Gyógyfürdőről, a Gyógyászati központról és a Termálkempingről.

Bocskai Gyógyfürdő : A különböző élményelemekkel - nyak, -zuhany, derékmasszázs, pezsgőfürdő - ellátott termálmedencék mellett a feszített víztükrű sportmedence a fiataloknak az úszás szabad világát, a gyermekmedencék a legkisebbeknek az önfeledt játék lehetőségét kínálják. Az éjszakai fürdőzés és a nyári fürdőpartik pedig felhőtlen kikapcsolódást igérnek.
Úszómedence: 24-26°C
Gyermekmedence: 29°C
Strandmedence csúszdával: 27°C
Termálmedencék: 32-33°C - 180 m2; 35-36°C - 150 m2, 35-38 - 105 m2

Fedett uszoda : A gyógyfürdő szomszédságában szezonális jelleggel működő, a kor igényeinek megfelelő színvonalú uszoda található. A feszített víztükrű úszómedence kiválóan alkalmas versenyek rendezésére, a tanmedence az úszás elsajátításának lehetőségét kínálja.
Úszómedence: 26-27 °C
Tanulómedence: 29 °C

A hajdúböszörményi gyógyvíz összetétele : A Bocskai Gyógyvíz jodidos, bromidos, fluoridos, nátriumkloridos összetétele kiválóan alkalmas reumatikus, ízületi bántalmak, nőgyógyászati és pajzsmirigy problémák kezelésére. A hatás komplex mechanizmus alapján lép fel, melyben a termikus, a mechanikus és a kémiai faktorok kölcsönhatása, valamint a reflexhatás egyaránt szerepet játszik.

Gyógyászati Központ : A Hajdúböszörményben fúrt hévíz kút vizét 2003. decemberében
az Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság gyógyvízzé minősítette, s alkalmasnak találta kopásos ízületi betegségek gyógyítására. Ezzel megteremtődött a városban a Gyógyászati Központ kialakításának lehetősége. A gyógyászati kezelések 2005. július 01-től megkezdődtek. A beutalóval érkező betegek részére a társadalombiztosítás a kezeléseket nagy mértékben támogatja. Természetesen orvosi rendelvény nélkül is igénybe vehetők az egyes kezelések teljes térítési díj ellenében.

A hajdúböszörményi Castrum Termálkemping : A négycsillagos hajdúböszörményi Castrum Termálkemping a termálfürdő és a gyógycentrum közvetlen szomszédságában található, s 2005. júniusa óta várja a lakókocsival érkező és sátrazás élményét kedvelő vendégeit. A kellemes, zöldövezetben elhelyezkedő modern kemping megfelelő környezetet biztosít a hihenni, relaxálni vágyó családok számára, a termál és gyógyturizmust keresőknek, kedvelőknek, s a természetbarátoknak egyaránt.

Tourinform Iroda
Hajdúböszörmény, Kálvin tér 6.Települések
Abádszalók
Abaliget
Abasár
Abaujszanto
Abaujvar
Abda
Abony
Ábrahámhegy
Adacs
Agárd
Aggtelek
Ajka
Akasztó
Almamellék
Alsómocsolád
Alsónána
Alsóörs
Alsópáhok
Alsóregmec
Apagy
Apaj
Apátistvánfalva
Apátvarasd
Apostag
Arka
Arlo
Ásotthalom
Asvanyraro
Aszófő
Bábolna
Bácsalmás
Bácsbokod
Badacsony
Badacsonylábdihegy
Badacsonyörs
Badacsonytomaj
Badacsonytördemic
Bag
Baja
Bajánsenye
Bajna
Bakonybél
Bakonyjákó
Bakonykoppány
Bakonynána
Bakonyszentkirály
Bakonyszentlászló
Bakonyszücs
Baks
Baktalórántháza
Balassagyarmat
Balaton
Balatonakali
Balatonakarattya
Balatonalmádi
Balatonalmádi-Káptalanfüred
Balatonberény
Balatonboglár
Balatonfenyves
Balatonföldvár
Balatonfüred
Balatonfűzfő
Balatongyörök
Balatonkenese
Balatonkeresztú
Balatonkeresztúr
Balatonlelle
Balatonmagyaród
Balatonmáriafürdő
Balatonrendes
Balatonszárszó
Balatonszemes
Balatonszepezd
Balatonszéplak
Balatonudvari
Balatonvilágos
Ballószög
Balmazújváros
Bánk
Bánya
Baracska
Báránd
Barcs
Bárdudvarnok
Baskó
Báta
Bátaapáti
Bátonyterenye
Bátorliget
Battonya
Bázakerettye
Békés
Békéscsaba
Békésszentandrás
Bekölce
Bélapátfalva
Bér
Beregdaróc
Berekfürdő
Berettyóújfalu
Berkenye
Berzence
Besenyőtelek
Biatorbagy
Bicserd
Bicske
Biharkeresztes
Bikács
Bikal
Bodajk
Bodony
Bodrogolaszi
Bódvaszilas
Bogács
Bókaháza
Boldogasszonyfa
Boldogkőváralja
Bóly
Bonnya
Bonyhád
Borgáta
Borgétafürdő
Borsfa
Bozsok
Bózsva

Bő-Bükfürdő
Bödeháza
Bögöte
Bősárkány
Bőszénfa
Budakeszi
Budaörs
Budapest
Bugac
Buják
Buzsák
Bük
Bükfürdő
Bükkaranyos
Bükkszék
Bükkszenterzsébet
Bükkszentkereszt
Bükkszentmárton
Bükkzsérc
Cák
Cegléd
Celldömölk
Cered
Cigand
Csabdi
Csapod
Csemő
Csenger
Csepreg
Csepreg/Bük
Cserépfalu
Cserkeszőlő
Cserszegtomaj
Csertő
Csesznek
Csesztreg
Csibrák
Csókakő
Csokonyavisonta
Csongrád
Csopak
Csöde
Csurgónagymarton
Dabas
Darnozseli
Dávod
Debrecen
Debréte
Decs
Dédestapolcsány
Dég
Délegyháza
Demjén
Dévaványa
Devecser
Diósjenő
Diosviszlo
Dobogókő
Doboz
Dombori
Dombóvár
Dombóvár-Gunaras
Dombrád
Domonyvölgy
Domoszló
Dorog
Döbröce
Döbrönte
Dömös
Dömsöd
Dravapiski
Drégelypalank
Dubicsany
Dunabogdány
Dunaegyhaza
Dunaföldvár
Dunaharaszti
Dunakeszi
Dunakiliti
Dunapataj
Dunapataj-Szelid
Dunaszeg
Dunaszekcső
Dunaszentpal
Dunasziget
Dunaújváros
Dunavarsány
Dunavecse
Ebes
Ecséd
Edeleny
Eger
Eger-Szarvaskő
Egerbakta
Egerszalók
Egerszólát
Égerszög
Egervár
Egyek
Egyhazashetye
Egyhazaskozar
Egyházasrádóc
Emőd
Encs
Enying
Eplény
Érd
Erdőbénye
Erdősmárok
Erdősmecske
Erdőtarcsa
Erdőtelek
Érsekcsanád
Esztergályhorváti
Esztergom
Etyek
Fadd
Fadd-Dombori
Fajsz
Farkasfa
Farkaslyuk
Felcsút
Felsőörs
Felsőpáhok
Felsőszölnök
Felsőtárkány
Felsőtengelic
Fertőboz
Fertőd
Fertőd-Sarród
Fertőhomok
Fertőrákos
Fertőszéplak
Fony
Fonyód
Fonyód-Alsóbélatelep
Fonyód-Bélatelep
Fonyódliget
Forró
Fót
Fülesd
Fülöpszállás
Füzér
Füzérkomlós
Füzérradvány
Füzesgyarmat
Fűzvölgy
Gadány
Galambok
Galgahévíz
Galgamácsa
Galyatető
Ganna
Gánt
Gánt-Bányatelep
Garáb
Gárdony
Gávavencsellő
Gomba
Gordisa
Gosztola
Göd
Gödöllő
Gönc
Gönyű
Gulács
Gyál
Gyékényes
Gyenesdiás
Gyomaendrőd
Gyopárosfürdő
Gyömrő
Gyöngyös
Gyöngyöshalász
Gyöngyössolymos
Gyöngyöstarján
Győr
Győr-Ménfőcsanak
Győrszentiván
Győrújbarát
Gyula
Gyulakeszi
Hajdúböszörmény
Hajdúnánás
Hajdúszoboszló
Hajdúszovát
Halászi
Harka
Harkány
Háromhuta
Hárskút
Hatvan
Hédervár
Hegyesd
Hegyeshalom
Hegyhátszentjakab
Hegykő
Hegymagas
Hejce
Hencse
Hercegkút
Hernádszurdok
Hévíz
Hidegkut
Hidegség
Hímesháza
Hódmezővásárhely
Hollóháza
Hollókő
Homokmégy
Hortobágy
Hortobágy-Máta
Horvátzsidány
Hosszúhetény
Hosszúpereszteg
Hőgyész
Ibrány
Igal
Iharos
Inárcs
Irota
Isaszeg
Istenmezeje
Ivanc
Ják
Jakabszállás
Jánd
Jánoshalma
Jánossomorja
Járdánháza
Jásd
Jászapáti
Jászárokszállás
Jászberény
Jászkarajenő
Jászkisér
Jászszentandrás
Jászszentlászló
Jásztelek
Jósvafő
Kács
Kálmánháza
Kalocsa
Kapolcs
Kápolnásnyék
Kaposvár
Káptalanfüred
Káptalantóti
Kapuvár
Kárász
Karcag
Károlyfalva
Kaszó
Kazincbarcika
Kecskéd
Kecskemét
Kecskemét-Hetény
Kehidakustány
Kékcse
Kéked
Kékestető
Kemence
Kenyeri
Kerecsend
Kerekegyháza
Kerkafalva
Keszthely
Kesztölc
Kétegyháza
Kétpó
Kétvölgy
Királyszentistván
Kisbér
Kisfüzes
Kisgyőr
Kishuta
Kisköre
Kiskőrös
Kiskunhalas
Kiskunlacháza
Kiskunmajsa
Kiskutas
Kisrákos
Kistelek
Kistolmács
Kisvárda
Komárom
Komló
Komló-Sikonda
Kondorfa
Kópháza
Kóspallag
Kótaj
Kozárd
Kozármisleny
Kőkút
Körmend
Kőröshegy
Kőszárhegy
Kőszeg
Kőszeg-Ólmod
Kőszegdoroszló
Kőszegszerdahely
Kőtelek
Kővágóörs
Kővágószőlős
Kővágótőttős
Köveskál
Kunadacs
Kunbaracs
Kunfehértó
Kunhegyes
Kunszentmárton
Kunszentmiklós
Kunsziget
Kustánszeg
Lábatlan
Lábod
Lajosmizse
Lakitelek
Lánycsók
Látrány
Leányfalu
Lengyeltóti
Lenti
Lesencefalu
Létavértes
Letenye
Levél
Levelek
Libickozma
Ligetfalva
Lillafüred
Lipót
Liptód
Liter
Lókút
Lónya
Lovas
Lovaszi
Mád
Magyaregregy
Magyarhertelend
Magyarnándor
Magyarpolány
Magyarszombatfa
Makád
Mályi
Mályinka - Bükk Hegység
Mánfa
Marcali
Máriapócs
Mártély
Martfű
Martonyi
Mátészalka
Mátraballa
Mátraderecske
Mátrafüred
Mátraháza
Mátrakeresztes
Mátraszentimre
Mátraszentistván
Mátraszentlászl
Mátraszentlászló
Mátraterenye
Mecseknádasd
Mecsér
Mersevát
Mesterháza
Mezőhegyes
Mezőkövesd
Mezőszemere
Mezőzombor
Mihályháza
Mikófalva
Mikóháza
Misefa
Miskolc
Miskolc-Alsóhámor
Miskolc-Görömbö
Miskolc-Lillafüred
Miskolc-Tapolca
Mogyoród
Mogyoróska
Mohács
Monor
Mónosbél
Monoszló
Mór
Mórahalom
Mosdós
Mosonmagyaróvár
Mőcsény
Nádudvar
Nagyatád
Nagybajom
Nagybarca
Nagyberény
Nagybörzsöny
Nagycenk
Nagyesztergár
Nagykanizsa
Nagykovácsi
Nagykörű
Nagymaros
Nagynyárád
Nagyrábé
Nagyrada
Nagyrákos
Nagysáp
Nagyvázsony
Nagyvisnyó
Napkor
Nemesbük
Nemesded
Nemesgulács
Nemesnádudvar
Nemesvámos
Nemesvid
Nemesvita
Németbánya
Németkér
Nemti
Neszmély
Nikla
Nógrádkövesd
Nógrádmarcal
Nógrádsipek
Nógrádszakál
Noszlop
Noszvaj
Nova
Novaj
Nőtincs
Nyírábrány
Nyírbátor
Nyíregyháza
Nyúl
Óbánya
Óbudavár
Ocsa
Olaszliszka
Olmod
Oltarc
Ópusztaszer
Orfű
Orosháza
Ostoros
Oszkó
Ózd
Ozmánbük
Ozora
Őcsény
Öcsöd
Ököritófülpös
Öreglak
Őrimagyarósd
Őriszentpéter
Örkény
Örvényes
Öttevény
Öttömös
Pácin
Páka
Pákozd
Paks
Pálháza
Palkonya
Pálmonostora
Palotás
Paloznak
Pannonhalma
Pányok
Pápa
Pápakovácsi
Papos
Parád
Parádfürdő
Parádsasvár
Pásztó
Páty
Pátyod
Pécel
Pécs
Pécsely
Pécsvárad
Penészlek
Pénzesgyőr
Pér
Pere
Perkupa
Pétervására
Petneháza
Pilis
Pilisborosjenő
Piliscsaba
Pilismarót
Pilisszentkereszt
Pilisszentlaszlo
Pilisszentlélek
Pilisvörösvár
Pincehely
Piricse
Pirtó
Poganyszentpeter
Polgár
Polgardi
Pomáz
Poroszló
Porva-Szépalma
Pusztafalu
Pusztaradvány
Pusztavacs
Püspökhatvan
Püspökladány
Püspökmolnári
Püspökszentlászló
Püspökszilágy
Rábafüzes
Rábapaty
Ráckeve
Rajka
Rakamaz
Ráksi
Ráróspuszta
Rátka
Recsk
Rédics
Regéc
Regenye
Répáshuta
Répcelak
Rétság
Révfülöp
Romhány
Röjtökmuzsaj
Rönök
Röszke
Rudabanya
Rudabanyacska
Ruzsa
Ságvár
Sajóecseg
Sajógalgóc
Salgóbánya
Salgótarján
Sámsonháza
Sárazsadány
Sárbogárd
Sármellék
Sárospatak
Sárrétudvari
Sarród
Sarud
Sárvár
Sárvár-Rábapaty
Sátoraljaújhely

Sellye
Siklós
Sima
Simonfa
Simontornya
Siófok
Siófok-Sóstó
Siófok-Szabadifürdő
Siojut
Sirok
Sitke
Sokorópátka
Soltvadkert
Somlóvásárhely
Somogygeszti
Somogyszáló
Soponya
Sopron
Sopron-Ágfalva
Sormás
Sóstófürdő
Sóstógyógyfürdő
Súr
Sükösd
Sümeg
Sümegprága
Szabadszállás
Szajol
Szaknyér
Szalafő
Szálka
Szalkszentmárton
Szanticska
Szántód
Szarvas
Szarvaskő
Szatmárcseke
Szatta
Szécsény
Szeged
Szeghalom
Szegvár
Székesfehérvár
Szekszárd
Szeleste
Szenna
Szentantalfa
Szentbalázs
Szentbékkálla
Szentendre
Szentes
Szentgotthárd
Szentgyörgyvölgy
Szentpéterfa
Széphalom
Szigetmonostor
Szigetszentmárton
Szigetszentmiklós
Szigetvár
Szigliget
Sziksósfürdő
Szilvásvárad
Szin
Szirák
Szob
Szokolya
Szolnok
Szombathely
Szögliget
Szuha
Tab
Tabajd
Táborfalva
Tákos
Taksony
Taliándörögd
Tállya
Tamási
Tápiógyörgye
Tápiószele
Tápiószentmárton
Táplánszentkere
Tapolca
Tapolca-Diszel
Tarcal
Tard
Tarján
Tarnaszentmária
Tarpa
Táska
Tass
Tát
Tata
Tatárszentgyörgy
Téglás
Telkibánya
Tényő
Teresztenye
Tésenfa
Tét
Tihany
Tiszabábolna
Tiszabecs
Tiszacsege
Tiszadob
Tiszafüred
Tiszafüred-Örvényes
Tiszaigar
Tiszakécske
Tiszalök
Tiszanána
Tiszaörs
Tiszaörvény
Tiszaroff
Tiszaug
Tiszaújváros
Tiszavasvári
Tivadar
Tóalmás
Tokaj
Tokorcs
Tolcsva
Tolna
Tormás
Tornakápolna
Tornaszentandrás
Tornyiszentmiklós
Tótkomlós
Tótújfalu
Tótvázsony
Töltéstava
Törökbálint
Törökkoppány
Törökszentmiklós
Törtel
Töttös
Tunyogmatolcs
Túristvándi
Túrkeve
Túrony
Tuzser
Újpetre
Uppony
Uzsa
Vác
Vácszentlászló
Vág
Vágáshuta
Vajta
Vámosoroszi
Váralja
Váraszó
Varbó
Varbóc
Várgesztes
Várong
Városlőd
Várvölgy
Vásárosnamény
Vasszécseny
Vasszentmihály
Vászoly
Vecsés
Vékény
Velem
Velence
Vének
Verőce
Verpelét
Verseg
Vértessomló
Vértesszőlős
Veszprém
Villány
Villánykövesd
Vilyvitány
Visegrád
Vonyarcvashegy
Záhony
Zalaapáti
Zalabaksa
Zalaber
Zalacsány
Zalaegerszeg
Zalahalap
Zalaistvand
Zalakaros
Zalakomar
Zalalövő
Zalaszanto
Zalaszentgrót
Zalaszentlászló
Zalaszentmihaly
Zalaszombatfa
Zamárdi
Zamárdi-felső
Zánka
Zebegény
Zirc
Zirc-Akli
Zirc-Kardosrét
Zomba
Zsábmék
Zsana
Zsédeny
Zselickisfalud
Zsira
Zsombó
MÁV menetrend
Az ELVIRA segítségével könnyedén megtervezheti vasúti utazását!    Kattintson ide!

Volán menetrend
Országos autóbusz menetrend ajánlott útvonalakkal.
Kattintson ide!

  Főoldal Hírlevél, hírek Könyvjelzőkhöz Kezdőlapom Link küldése Kapcsolat Médiaajánlat  
 

Ingyenes regisztráció (szálláshelyek részére)

Írjon nekünk!
Észrevételek, javaslatok:
Név:
E-mail cím:
Ezt a kódot:
Kérjük írja ide:

Gyors megkeresés (szállás keresők részére)

Írjon nekünk!
Észrevételek, javaslatok:
Név:
E-mail cím:
Ezt a kódot:
Kérjük írja ide:
 
OnlineLap.COM www.onlinelap.com
Szálláshelyek, vendéglátás
Országos lap
Copyright ©2004- 2023. OnlineLap Média Összes oldalletöltés (2006. május 23. óta): 130363256