Szálláshelyek, wellness, vendéglátás, szállás-utazás, belföldi turizmus, üdülési csekk, szállásfoglalás, útikalauz
Magyar Magyar
 
OnlineLap lapcsalád
MI KERESÜNK ÖNNEK SZÁLLÁST!
0-24-ig
Online kérés
A szolgáltatás díja:
2.000 Ft/keresés
Felhasználónév:
Jelszó:


Dél-Alföld / Bács-Kiskun megye

Kiskunmajsa

Kiskunmajsa

A kiskunmajsai üdülőfalu, amely szinte az országban egyedülállóan csak az üdülők szolgálatában áll, valamint a fürdő az Alföldön, Bács-Kiskun megye középső részén, Kiskunfélegyházától 22 km-re délre, Kiskunhalas irányában található. Budapesttől valamivel több mint egy óra alatt elérhető, amely nagy része autópályán tehető meg.

Kiskunmajsa alapvetően mezővárosi berendezkedésében a 80-as években állt be egy korszakalkotó változás, amikor egy olajfúrás közben nem szénhidrogénre bukkantak, hanem az Alföld aranyára - a termálvízre. Már a kezdetek-kezdetén kimutatták, hogy a termálvíz gyógyhatással is rendelkezik. Így kezdődött minden. s a fejlesztések a mai napig is tartanak.

  • Termál és Élményfürdő

Kiskunmajsa egyik fő idegenforgalmi vonzereje a Jonathermál gyógy- és élményfürdő, mely 1984 óta üzemel. A fürdő lelke a föld mélyéről feltörő 72 fokos nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, mely kiválóan alkalmas törések utáni rehabilitációra, nőgyógyászati panaszok kezelésére, mozgásszervi elváltozások és idűlt gyulladásos mozgásszervi megbetegedések kezelésére.

A csarnokban egy 36 és egy 38 fokos gyógymedence, egy 25 méteres úszómedence, szauna, hidegvizes mártózómedence és szolárium található. A 2001. májusában nyitott, 400 négyzetméteres vízfelszínnel rendelkező, részben fedett élménymedence dombcsúszdával, pezsgőágyakkal, vizes barlanggal, gejzírrel, buzgárokkal, dögönyözőkkel és masszírozókkal, vadvízfolyosóval, pezsgőfürdővel, sziklacsobogóval, vízgombával várja a szórakozni vágyó vendégeket (pénteken és szombaton éjszaka is). A szabadban gyógymedence, 75x100 méteres strandmedence és egy gyermekmedence, illetve csúszdapark található, amely 4 óriáscsúszdával, gyermekmedencékkel, új élményelemekkel áll a vendégek rendelkezésére.

2005. júliusa óta áll a fürdő közönségének rendelkezésére az 560 négyzetméter vízfelületű hullámmedence, amelyben 60-100 cm-es hullámokkal kelt valódi hullámélményt a fürdőzők részére. Az élménymedencékben különböző élményelemek biztosítanak további szórakozási lehetőségeket a fürdő vendégei számára.

  • Kiskunmajsa

A fürdőtől és az üdülőfalutól néhány km-re található valamivel több mint tizenkétezres település. Az alföldi településekre jellemző berendezkedési forma szépen fejlődött együtt a környező városokkal és lett európai kisváros. A helyi emberek vendégszeretete is közejátszik abban, hogy aki ide ellátogat jól és otthon érezhesse magát. Az évente megrendezésre kerülő rendezvények, fesztiválok csalogatják az érdeklődőket, a szórakozni vágyókat évről évre.

  • Programok, látnivalók:

Kiskunmajsai Római Katolikus Templom: A városba látogatva feltétlen ajánljuk megtekintésre a központi téren álló templomot, melyet 1743-ban kezdtek építeni. Az első változat vesszőből font, sárral betapasztott, ideiglenes építmény volt. Az állandóra szánt épület terméskő alapú, téglából toronnyal ellátott kis templom, amelyet majd tíz évig építettek. Jelenlegi alapformáját 1809-ben érte el. A bővítést később barokk stílusban kivitelezték. A hossza 50 méter, szélessége 21 méter. 1835-ben a tornyot 42 méter magasságúra építették át. A jelenlegi orgonát 1908-ban építették be a helyére.

'56-os Múzeum: 1999. márciusában avatták fel Kiskunmajsán az ország első és mindmáig egyetlen ötvenhatos múzeumát. Az alapító: Pongrátz Gergely, aki saját erőből állított emléket 1956 hőseinek. A múzeum - a várostól mintegy 4 km-re - , a Szegedre vezető főút mellett, az egykori népiskola épületében kapott helyet. A kiállított relikviákat, dokumentumokat, képzőművészeti alkotásokat jórészt az egykori bajtársak ajánlották fel. A Hadtörténeti Múzeum révén korabeli arzenál is megtekinthető a Molotov-koktéltól a T-55-ös harckocsiig. Az '56-os múzeummal átellenben kápolna épült 1956 valamennyi áldozatának emlékére: Márványtábla örzi a bíróság által halálra itélt 338 kivégzett áldozat nevét. A Csete György Kossuth-díjas építész tervezte kápolna az első kegyhely, melyet az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére építettek. Felszentelését 2002. júniusának utolsó hétvégéjén, a magyar szabadság napján tartották.

Horgászat: A Kiskunmajsai Sporthorgász Egyesület 3 hektáros vízfelületű, 1,6 méter átlagmélységű gyönyörű természeti környezetben várja a horgászni vágyó vendégeket. A tó könnyen megközelíthető a várostól Kistelek irányában körülbelül 2 km-re.

Vadászat: A "HUNOR" Vadásztársaság kiskunmajsai külterületén, 6 ha területű lőterén szívesen lát minden lövészettel kapcsolatos érdeklődőt. A lőtér területén külön puska, pisztolypálya, trapp-pálya, korong-vadászpálya és egy teljesen automatizált skeet pálya található. Külön igény szerinti bejelentkezés alapján nyitvatartás. A koronglövészet szinte minden ága művelhető. Fegyvert a helyszínen is lehet bérelni. Szakemberek irányításával gyakorolhatók lövésszámok. Igény szerint apróvadas vadászatot is szervezünk.

Tenisz és squash: A város kertvárosi részében található a Zöld Paradicsom Szabadidő Központ, ahol egy minden igényt kielégítő squash pálya, valamint három salakos teniszpálya csábítja a mozogni vágyókat.

Lovaglási lehetőség: Ismerkedjenek meg a táj szépségével lóháton is. A lehetőséget az üdülőfaluval szemben található lovarda biztosítja, ahová kezdő és gyakorlott lovasokat is szeretettel várnak. Akinek kedve támad, az lovaskocsikázhat és akár baráti társasággal együtt túrázhat az alföldi buckák között. A fogatozás nagy hagyományokra tekint vissza Kiskunmajsán, évente több rangos versenynek is helyt ad a város, ahol az ország és a Dél-Alföld amatőr és profi hajtói mérik össze tudásukat.

Borkóstoló néptáncbemutatóval: Lovaskocsikázás egy hangulatos borospincébe, ahol a vendégek 4-5 tipikusan alföldi bort kóstolhatnak. A jó hangulatról a Mayossa-táncegyüttes gondoskodik egy kellemes vacsora mellett.

Club Alcatraz: Kiskunmajsán található a környék legnagyobb szabadtéri és fedett diszkója, a Club Alcatraz. Sztárvendégekkel, 3 tánctérrel, nosztalgia diszkóval vár mindenkit egész évben, szombatonként 22.00 - 5.00 óráig.

  • A környező települések és látnivalók

Bugac: Bugac a 11.000 hektáros Kiskunsági Nemzeti Parkban található 20 km-re Kiskunmajsától. Homokdűnék, mocsaras területek, vadvirágokkal tarkított rét, nádasok és alkáli tavak teszik gazdaggá és színessé a tájképet. A magyar pásztorok legelőnek használták ezt az óriási sík területet. Megtalálható volt itt a szürkemarha, rackajuh, mangalica és a ménes. Mindezeket a nemes, ősi állatokat megtekinthetik a pusztába látogató vendégek, mely látogatás keretében egy pompás lovasbemutatóval szórakoztatják a bugaci pásztorok a vendégeket. A múzeumban megismerkedhetnek az ősi pásztorfoglalkozás eszközeivel, a pusztában élő emberek mindennapjaival.

Nemzeti Történelmi Emlékpark: Ópusztaszer: Ópusztaszeren olyan múzeumegyüttes épült, amely régészeti, történeti, művelődéstörténeti, képzőművészeti, természettudományos és néprajzi gyűjteményeit szórakozást szolgáló rendezvényekkel is kiegészíti. A hagyomány szerint a honfoglaló magyar törzsek itt osztották ki a törzsi szálláshelyeket, azaz itt volt az első országgyűlés. Ennek tiszteletére épült fel az emlékpark.
Állandó kiállítások: Feszty Árpád panorámaképe: A magyarok bejövetele, Promenád 1896, Szer monostora és kora, Romkert, Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Az erdő és az ember, Világmagyarság hajléka.

Kiskunhalas: Csipkeház

Hajós: Pincefalu

Szeged: Vadaspark, füvészkert, Dóm tér, belváros.

Kecskemét: Tudomány és Technika Háza, Cifrapalota, Belváros.

Tourinform Iroda:
6120 Kiskunmajsa, Zárda út 2.Települések
Abádszalók
Abaliget
Abasár
Abaujszanto
Abaujvar
Abda
Abony
Ábrahámhegy
Adacs
Agárd
Aggtelek
Ajka
Akasztó
Almamellék
Alsómocsolád
Alsónána
Alsóörs
Alsópáhok
Alsóregmec
Apagy
Apaj
Apátistvánfalva
Apátvarasd
Apostag
Arka
Arlo
Ásotthalom
Asvanyraro
Aszófő
Bábolna
Bácsalmás
Bácsbokod
Badacsony
Badacsonylábdihegy
Badacsonyörs
Badacsonytomaj
Badacsonytördemic
Bag
Baja
Bajánsenye
Bajna
Bakonybél
Bakonyjákó
Bakonykoppány
Bakonynána
Bakonyszentkirály
Bakonyszentlászló
Bakonyszücs
Baks
Baktalórántháza
Balassagyarmat
Balaton
Balatonakali
Balatonakarattya
Balatonalmádi
Balatonalmádi-Káptalanfüred
Balatonberény
Balatonboglár
Balatonfenyves
Balatonföldvár
Balatonfüred
Balatonfűzfő
Balatongyörök
Balatonkenese
Balatonkeresztú
Balatonkeresztúr
Balatonlelle
Balatonmagyaród
Balatonmáriafürdő
Balatonrendes
Balatonszárszó
Balatonszemes
Balatonszepezd
Balatonszéplak
Balatonudvari
Balatonvilágos
Ballószög
Balmazújváros
Bánk
Bánya
Baracska
Báránd
Barcs
Bárdudvarnok
Baskó
Báta
Bátaapáti
Bátonyterenye
Bátorliget
Battonya
Bázakerettye
Békés
Békéscsaba
Békésszentandrás
Bekölce
Bélapátfalva
Bér
Beregdaróc
Berekfürdő
Berettyóújfalu
Berkenye
Berzence
Besenyőtelek
Biatorbagy
Bicserd
Bicske
Biharkeresztes
Bikács
Bikal
Bodajk
Bodony
Bodrogolaszi
Bódvaszilas
Bogács
Bókaháza
Boldogasszonyfa
Boldogkőváralja
Bóly
Bonnya
Bonyhád
Borgáta
Borgétafürdő
Borsfa
Bozsok
Bózsva

Bő-Bükfürdő
Bödeháza
Bögöte
Bősárkány
Bőszénfa
Budakeszi
Budaörs
Budapest
Bugac
Buják
Buzsák
Bük
Bükfürdő
Bükkaranyos
Bükkszék
Bükkszenterzsébet
Bükkszentkereszt
Bükkszentmárton
Bükkzsérc
Cák
Cegléd
Celldömölk
Cered
Cigand
Csabdi
Csapod
Csemő
Csenger
Csepreg
Csepreg/Bük
Cserépfalu
Cserkeszőlő
Cserszegtomaj
Csertő
Csesznek
Csesztreg
Csibrák
Csókakő
Csokonyavisonta
Csongrád
Csopak
Csöde
Csurgónagymarton
Dabas
Darnozseli
Dávod
Debrecen
Debréte
Decs
Dédestapolcsány
Dég
Délegyháza
Demjén
Dévaványa
Devecser
Diósjenő
Diosviszlo
Dobogókő
Doboz
Dombori
Dombóvár
Dombóvár-Gunaras
Dombrád
Domonyvölgy
Domoszló
Dorog
Döbröce
Döbrönte
Dömös
Dömsöd
Dravapiski
Drégelypalank
Dubicsany
Dunabogdány
Dunaegyhaza
Dunaföldvár
Dunaharaszti
Dunakeszi
Dunakiliti
Dunapataj
Dunapataj-Szelid
Dunaszeg
Dunaszekcső
Dunaszentpal
Dunasziget
Dunaújváros
Dunavarsány
Dunavecse
Ebes
Ecséd
Edeleny
Eger
Eger-Szarvaskő
Egerbakta
Egerszalók
Egerszólát
Égerszög
Egervár
Egyek
Egyhazashetye
Egyhazaskozar
Egyházasrádóc
Emőd
Encs
Enying
Eplény
Érd
Erdőbénye
Erdősmárok
Erdősmecske
Erdőtarcsa
Erdőtelek
Érsekcsanád
Esztergályhorváti
Esztergom
Etyek
Fadd
Fadd-Dombori
Fajsz
Farkasfa
Farkaslyuk
Felcsút
Felsőörs
Felsőpáhok
Felsőszölnök
Felsőtárkány
Felsőtengelic
Fertőboz
Fertőd
Fertőd-Sarród
Fertőhomok
Fertőrákos
Fertőszéplak
Fony
Fonyód
Fonyód-Alsóbélatelep
Fonyód-Bélatelep
Fonyódliget
Forró
Fót
Fülesd
Fülöpszállás
Füzér
Füzérkomlós
Füzérradvány
Füzesgyarmat
Fűzvölgy
Gadány
Galambok
Galgahévíz
Galgamácsa
Galyatető
Ganna
Gánt
Gánt-Bányatelep
Garáb
Gárdony
Gávavencsellő
Gomba
Gordisa
Gosztola
Göd
Gödöllő
Gönc
Gönyű
Gulács
Gyál
Gyékényes
Gyenesdiás
Gyomaendrőd
Gyopárosfürdő
Gyömrő
Gyöngyös
Gyöngyöshalász
Gyöngyössolymos
Gyöngyöstarján
Győr
Győr-Ménfőcsanak
Győrszentiván
Győrújbarát
Gyula
Gyulakeszi
Hajdúböszörmény
Hajdúnánás
Hajdúszoboszló
Hajdúszovát
Halászi
Harka
Harkány
Háromhuta
Hárskút
Hatvan
Hédervár
Hegyesd
Hegyeshalom
Hegyhátszentjakab
Hegykő
Hegymagas
Hejce
Hencse
Hercegkút
Hernádszurdok
Hévíz
Hidegkut
Hidegség
Hímesháza
Hódmezővásárhely
Hollóháza
Hollókő
Homokmégy
Hortobágy
Hortobágy-Máta
Horvátzsidány
Hosszúhetény
Hosszúpereszteg
Hőgyész
Ibrány
Igal
Iharos
Inárcs
Irota
Isaszeg
Istenmezeje
Ivanc
Ják
Jakabszállás
Jánd
Jánoshalma
Jánossomorja
Járdánháza
Jásd
Jászapáti
Jászárokszállás
Jászberény
Jászkarajenő
Jászkisér
Jászszentandrás
Jászszentlászló
Jásztelek
Jósvafő
Kács
Kálmánháza
Kalocsa
Kapolcs
Kápolnásnyék
Kaposvár
Káptalanfüred
Káptalantóti
Kapuvár
Kárász
Karcag
Károlyfalva
Kaszó
Kazincbarcika
Kecskéd
Kecskemét
Kecskemét-Hetény
Kehidakustány
Kékcse
Kéked
Kékestető
Kemence
Kenyeri
Kerecsend
Kerekegyháza
Kerkafalva
Keszthely
Kesztölc
Kétegyháza
Kétpó
Kétvölgy
Királyszentistván
Kisbér
Kisfüzes
Kisgyőr
Kishuta
Kisköre
Kiskőrös
Kiskunhalas
Kiskunlacháza
Kiskunmajsa
Kiskutas
Kisrákos
Kistelek
Kistolmács
Kisvárda
Komárom
Komló
Komló-Sikonda
Kondorfa
Kópháza
Kóspallag
Kótaj
Kozárd
Kozármisleny
Kőkút
Körmend
Kőröshegy
Kőszárhegy
Kőszeg
Kőszeg-Ólmod
Kőszegdoroszló
Kőszegszerdahely
Kőtelek
Kővágóörs
Kővágószőlős
Kővágótőttős
Köveskál
Kunadacs
Kunbaracs
Kunfehértó
Kunhegyes
Kunszentmárton
Kunszentmiklós
Kunsziget
Kustánszeg
Lábatlan
Lábod
Lajosmizse
Lakitelek
Lánycsók
Látrány
Leányfalu
Lengyeltóti
Lenti
Lesencefalu
Létavértes
Letenye
Levél
Levelek
Libickozma
Ligetfalva
Lillafüred
Lipót
Liptód
Liter
Lókút
Lónya
Lovas
Lovaszi
Mád
Magyaregregy
Magyarhertelend
Magyarnándor
Magyarpolány
Magyarszombatfa
Makád
Mályi
Mályinka - Bükk Hegység
Mánfa
Marcali
Máriapócs
Mártély
Martfű
Martonyi
Mátészalka
Mátraballa
Mátraderecske
Mátrafüred
Mátraháza
Mátrakeresztes
Mátraszentimre
Mátraszentistván
Mátraszentlászl
Mátraszentlászló
Mátraterenye
Mecseknádasd
Mecsér
Mersevát
Mesterháza
Mezőhegyes
Mezőkövesd
Mezőszemere
Mezőzombor
Mihályháza
Mikófalva
Mikóháza
Misefa
Miskolc
Miskolc-Alsóhámor
Miskolc-Görömbö
Miskolc-Lillafüred
Miskolc-Tapolca
Mogyoród
Mogyoróska
Mohács
Monor
Mónosbél
Monoszló
Mór
Mórahalom
Mosdós
Mosonmagyaróvár
Mőcsény
Nádudvar
Nagyatád
Nagybajom
Nagybarca
Nagyberény
Nagybörzsöny
Nagycenk
Nagyesztergár
Nagykanizsa
Nagykovácsi
Nagykörű
Nagymaros
Nagynyárád
Nagyrábé
Nagyrada
Nagyrákos
Nagysáp
Nagyvázsony
Nagyvisnyó
Napkor
Nemesbük
Nemesded
Nemesgulács
Nemesnádudvar
Nemesvámos
Nemesvid
Nemesvita
Németbánya
Németkér
Nemti
Neszmély
Nikla
Nógrádkövesd
Nógrádmarcal
Nógrádsipek
Nógrádszakál
Noszlop
Noszvaj
Nova
Novaj
Nőtincs
Nyírábrány
Nyírbátor
Nyíregyháza
Nyúl
Óbánya
Óbudavár
Ocsa
Olaszliszka
Olmod
Oltarc
Ópusztaszer
Orfű
Orosháza
Ostoros
Oszkó
Ózd
Ozmánbük
Ozora
Őcsény
Öcsöd
Ököritófülpös
Öreglak
Őrimagyarósd
Őriszentpéter
Örkény
Örvényes
Öttevény
Öttömös
Pácin
Páka
Pákozd
Paks
Pálháza
Palkonya
Pálmonostora
Palotás
Paloznak
Pannonhalma
Pányok
Pápa
Pápakovácsi
Papos
Parád
Parádfürdő
Parádsasvár
Pásztó
Páty
Pátyod
Pécel
Pécs
Pécsely
Pécsvárad
Penészlek
Pénzesgyőr
Pér
Pere
Perkupa
Pétervására
Petneháza
Pilis
Pilisborosjenő
Piliscsaba
Pilismarót
Pilisszentkereszt
Pilisszentlaszlo
Pilisszentlélek
Pilisvörösvár
Pincehely
Piricse
Pirtó
Poganyszentpeter
Polgár
Polgardi
Pomáz
Poroszló
Porva-Szépalma
Pusztafalu
Pusztaradvány
Pusztavacs
Püspökhatvan
Püspökladány
Püspökmolnári
Püspökszentlászló
Püspökszilágy
Rábafüzes
Rábapaty
Ráckeve
Rajka
Rakamaz
Ráksi
Ráróspuszta
Rátka
Recsk
Rédics
Regéc
Regenye
Répáshuta
Répcelak
Rétság
Révfülöp
Romhány
Röjtökmuzsaj
Rönök
Röszke
Rudabanya
Rudabanyacska
Ruzsa
Ságvár
Sajóecseg
Sajógalgóc
Salgóbánya
Salgótarján
Sámsonháza
Sárazsadány
Sárbogárd
Sármellék
Sárospatak
Sárrétudvari
Sarród
Sarud
Sárvár
Sárvár-Rábapaty
Sátoraljaújhely

Sellye
Siklós
Sima
Simonfa
Simontornya
Siófok
Siófok-Sóstó
Siófok-Szabadifürdő
Siojut
Sirok
Sitke
Sokorópátka
Soltvadkert
Somlóvásárhely
Somogygeszti
Somogyszáló
Soponya
Sopron
Sopron-Ágfalva
Sormás
Sóstófürdő
Sóstógyógyfürdő
Súr
Sükösd
Sümeg
Sümegprága
Szabadszállás
Szajol
Szaknyér
Szalafő
Szálka
Szalkszentmárton
Szanticska
Szántód
Szarvas
Szarvaskő
Szatmárcseke
Szatta
Szécsény
Szeged
Szeghalom
Szegvár
Székesfehérvár
Szekszárd
Szeleste
Szenna
Szentantalfa
Szentbalázs
Szentbékkálla
Szentendre
Szentes
Szentgotthárd
Szentgyörgyvölgy
Szentpéterfa
Széphalom
Szigetmonostor
Szigetszentmárton
Szigetszentmiklós
Szigetvár
Szigliget
Sziksósfürdő
Szilvásvárad
Szin
Szirák
Szob
Szokolya
Szolnok
Szombathely
Szögliget
Szuha
Tab
Tabajd
Táborfalva
Tákos
Taksony
Taliándörögd
Tállya
Tamási
Tápiógyörgye
Tápiószele
Tápiószentmárton
Táplánszentkere
Tapolca
Tapolca-Diszel
Tarcal
Tard
Tarján
Tarnaszentmária
Tarpa
Táska
Tass
Tát
Tata
Tatárszentgyörgy
Téglás
Telkibánya
Tényő
Teresztenye
Tésenfa
Tét
Tihany
Tiszabábolna
Tiszabecs
Tiszacsege
Tiszadob
Tiszafüred
Tiszafüred-Örvényes
Tiszaigar
Tiszakécske
Tiszalök
Tiszanána
Tiszaörs
Tiszaörvény
Tiszaroff
Tiszaug
Tiszaújváros
Tiszavasvári
Tivadar
Tóalmás
Tokaj
Tokorcs
Tolcsva
Tolna
Tormás
Tornakápolna
Tornaszentandrás
Tornyiszentmiklós
Tótkomlós
Tótújfalu
Tótvázsony
Töltéstava
Törökbálint
Törökkoppány
Törökszentmiklós
Törtel
Töttös
Tunyogmatolcs
Túristvándi
Túrkeve
Túrony
Tuzser
Újpetre
Uppony
Uzsa
Vác
Vácszentlászló
Vág
Vágáshuta
Vajta
Vámosoroszi
Váralja
Váraszó
Varbó
Varbóc
Várgesztes
Várong
Városlőd
Várvölgy
Vásárosnamény
Vasszécseny
Vasszentmihály
Vászoly
Vecsés
Vékény
Velem
Velence
Vének
Verőce
Verpelét
Verseg
Vértessomló
Vértesszőlős
Veszprém
Villány
Villánykövesd
Vilyvitány
Visegrád
Vonyarcvashegy
Záhony
Zalaapáti
Zalabaksa
Zalaber
Zalacsány
Zalaegerszeg
Zalahalap
Zalaistvand
Zalakaros
Zalakomar
Zalalövő
Zalaszanto
Zalaszentgrót
Zalaszentlászló
Zalaszentmihaly
Zalaszombatfa
Zamárdi
Zamárdi-felső
Zánka
Zebegény
Zirc
Zirc-Akli
Zirc-Kardosrét
Zomba
Zsábmék
Zsana
Zsédeny
Zselickisfalud
Zsira
Zsombó
MÁV menetrend
Az ELVIRA segítségével könnyedén megtervezheti vasúti utazását!    Kattintson ide!

Volán menetrend
Országos autóbusz menetrend ajánlott útvonalakkal.
Kattintson ide!

  Főoldal Hírlevél, hírek Könyvjelzőkhöz Kezdőlapom Link küldése Kapcsolat Médiaajánlat  
 

Ingyenes regisztráció (szálláshelyek részére)

Írjon nekünk!
Észrevételek, javaslatok:
Név:
E-mail cím:
Ezt a kódot:
Kérjük írja ide:

Gyors megkeresés (szállás keresők részére)

Írjon nekünk!
Észrevételek, javaslatok:
Név:
E-mail cím:
Ezt a kódot:
Kérjük írja ide:
 
OnlineLap.COM www.onlinelap.com
Szálláshelyek, vendéglátás
Országos lap
Copyright ©2004- 2023. OnlineLap Média Összes oldalletöltés (2006. május 23. óta): 130362944