Szálláshelyek, wellness, vendéglátás, szállás-utazás, belföldi turizmus, üdülési csekk, szállásfoglalás, útikalauz
Magyar Magyar
 
OnlineLap lapcsalád
MI KERESÜNK ÖNNEK SZÁLLÁST!
0-24-ig
Online kérés
A szolgáltatás díja:
2.000 Ft/keresés
Felhasználónév:
Jelszó:


Észak-Alföld / Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Nyíregyháza

Nyíregyháza

Nyíregyháza  -  Sóstógyógyfürdő

Távolságok Nyíregyházától: Budapest 240 km, Debrecen 50 km, Tokaj 30 km.

Aki régen járt Nyíregyházán elámul dinamikus változásának, kulturális pezsgésének, üde parkjainak, tereinek, hangulatos kávézóinak láttán. A három határ közelében fekvő város számos programot kínál a kikapcsolódásra, lazításara vagy az aktív pihenésre vágyóknak: Gazdag múzeumi gyűjtemények, hagyományőrző rendezvények, magas színvonalú színházi - köztük szabadtéri - előadások várják az idelátogatókat.
Sóstógyógyfürdő, a város "ékszerdoboza" kitűnő helyszín a természet, a vizek szerelmeseinek. Megismerhetik itt a föld állatvilágát, sétálhatnak gyönyörű szobrokkal, botanikai érdekességekkel tarkított parkokban. Nyíregyháza büszkesége a minden korosztály igényeit kielégítő Aquarius Élményfürdő.
Fedezze fel, élje át személyesen a tirpákok lakta Bokortanyák sajátos világát és hangulatát!

 • Nyíregyháza megközelíthetősége

Közút: Nyugatról az M3-as autópályán Polgárig, majd a 36-os számú főúton, Délről: a 4-es számú főúton, Keletről: a 41-es számú főúton, Északről: a 38-as számú főúton.
Vasút: Budapest-Nyíregyháza-Záhony fővonalon.

 • Nyíregyháza története

A krónikák már ezer esztendővel ezelőtt megemlékeztek róla. Neve a nyírfás tájat, a Nyírséget idézi, s azt hogy már a tatárjárás előtt templomos hely volt. Történelmi családok - Báthori, Lórántffy, Lónyai, Bethlen - birtokolták, de a nagy változások ideje, a gyors fejlődés csak a 18. század közepén kezdődött. Gróf Károlyi Ferenc 1753-ban különleges kedvezmények ígéretével szlovák telepeseket hívott ide Békés megyéből, hogy enyhítsen a munkaerőhiány okozta gondokon. Az evangélikus vallású szorgalmas tirpákok keze nyomán lendületes fejlődés bontakozott ki, már 1786-ban kivívták a mezővárosi rangot, s az ezzel járó kiváltságokat. Az elkövetkező évtizedekben hatalmas anyagi áldozatok árán örök időkre megváltották magukat a földesúri joghatóság alól, s lettek a maguk urai. A kitartás, no meg a hatalmas hitelek megfizetésének vállalása meghozta gyümölcsét: 1837-ben városi privilégiumot kapott, 1876-ban pedig már megyeszékhelyi ranggal büszkélkedhetett. Az alig több, mint kétszáz éves múltra visszatekintő Nyíregyháza építészeti értékeit elsősorban a 19-20. század fordulójának stílusai és a modern építészet alkotásai határozzák meg. Kiemelkedik ezek közül az Alpár Ignác tervezte eklektikus Megyeháza. Az impozáns épület 1892-ben készült el, ízléses ritmusával, hatásos tömegjátékával, fínom plasztikáival megállásra készteti az arra járót. Ugyancsak az ő tervei alapján épült a Korona Szálló (1895). Az eklektikus épület máig őrzi a régi bálok, mulatságok, nagy társadalmi események emlékét. Alpár munkája az evangélikus iskola (1892) és a Móricz Zsigmond Színház (1894).
A századfordulón óriási ütemben folyt Nyíregyházán az építkezés: a lakóházak, a bankok egy része a kor ízlésének megfelelően a szecesszió jegyében készült. Igen szép építészeti emlék a mozaikképpel díszített Nyírvíz-palota (1913-14), az egykori Hitelbank (1911) és a Szabolcsi Agrár Takarékpénztár épülete (1911). Figyelemre méltó a belvárosban található eklektikus Takarékpalota (1912), és a közelmúltban teljesen felújított sóstógyógyfürdői Krúdy Szálló (1911). Nyíregyháza városképét meghatározó új épületek közül több is az itt élő Bán Ferenc munkája. Ezek legmerészebbike a Váci Mihály nevét viselő Művelődési Központ. Íves tetőszerkezete, hídra emlékeztető formája azóta a város egyik jelképévé vált.

Templomok, egyházi értékek : A legrégebbi és legértékesebb műemlék a tirpák ősök jóvoltából, Giuseppe Aprilis tervei alapján 1784-86 között emelt Luther téri késő barokk evangélikus templom. A főbejárat fölött 1928 óta 12 harangból álló harangjáték hívogat. A városházától néhány lépésre áll az 1909-ben emelt, szecessziós stílusú görög katolikus templom, a mellette lévő szecesssziós stílusú püspöki palotával, jelentős egyházi gyűjteménnyel és kápolnával, melyet ll. János Pál pápa is meglátogatott. Érdemes felkeresni az ortodox görögkeleti egyház parókiáját kápolnájával, gazdag egyháztörténeti gyűjteményével; a neogótikus elemekkel ékesített, romantikus református templomot, a városházával szemközt magasodó, 1904-ben felszentelt kéttornyú neoromán római katolikus templomot és az 1932-ben elkészült zsinagógát. A templomok mindegyike gyakorta ad otthont színvonalas koncerteknek.

Letünt idők nyomában : A polihisztor Jósa András nevét viseli az 1868-ban alapított, jelenlegi épületében 1974 óta működő múzeum. Európai hírű a régészeti gyűjteménye, de gazdag a helytörténeti, képző- és iparművészeti, numizmatikai kollekciója is. Bepillanthatunk itt a város nagy szülötte, Krúdy és Benczúr Gyula életébe, kuriózumnak számít a híres nyíregyházi huszárok hajdani életét bemutató, élethű kiállítás. A múzeum Kállay gyűjteményét, a történelmünkből jól ismert család leszármazottai adományozták a városnak és a megyének. Könyvészeti ritkaságok, levelek, kéziratok, diplomata ruhák, rendjelek, kitüntetések, emlékérmek fogadják a látogatót.

 • Látnivalók :

Jósa András Múzeum - Nyíregyháza, Benczúr tér 21.
Kállay Gyűjtemény - Nyíregyháza, Széchenyi u. 1.
Görög Katolikus Egyházművészeti Gyűjtemény - Nyíregyháza, Bethlen G. 5.
Városi Galéria - Nyíregyháza, Selyem u. 12.
Pál Gyula Terem - Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 18.
Múzeumfalu - Sóstógyógyfürdő, Tölgyes u. 1.
Fürdőház - Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Sóstói út.
Júlia Fürdő - Nyíregyháza, Malom út 19.
Tófürdő - Sóstógyógyfürdő, Blaha Lujza sétány 1.
Parkfürdő - Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő, Berenát u. 1-3.
Állatpark - Sóstógyógyfürdő, SóstóZoo.
Krúdy Vigadó - Sóstógyógyfürdő, Sóstói u. 75.

 • Sóstógyógyfürdő

A város és Sóstógyógyfürdő között helyezkedik el a sóstói erdő, amelyet az itt élők méltán neveznek a város tüdejének, gyöngyszemének, ékességének. Szívesen keresik fel fiatalok és idősek, sétálók és futkározók, akiknek erdei tornapálya, játszótér, esőbeállók, szalonnasütő helyek, sétányok épültek. A "névadó" a 9,5 hektár területű, két részre osztott, sós vizű szikes tó, melynek átlagos mélysége 1,5 méter. Vizének sajátos gyógyerőt tulajdonítottak régtől fogva, már Mátyás király korában is ismerték Igrice néven. A gyógyvízzé minősített termálvíz kiválóan alkalmas gerinc betegségek, reumatikus, mozgásszervi és nőgyógyászati panaszok enyhítésére, rehabilitáció és utókezelés esetén.
A város asszonyai 1794-ben kaptak engedélyt arra, hogy a sóstón ruhát mossanak, három évtizeddel később pedig már megépült az első, négy káddal működő fürdőház, a vendéglő és az állás. Egy korabeli írás szerint Nyíregyháza már ekkor működtetett Sóstón a polgári jellegű szórakozást is kielégítő fürdőt. A gyógyvíz, az erdő vonzerejének bizonyítéka az 1866-ban megépült alpesi stílusú Svájci-lak, a kor hangulatát a mai napig őrző panzió. Falai között megfordult Blaha Lujza, Krúdy, Karinthy és sok más művész, politikus. A városi polgárok, iparosemberek, bohém művészek kedvelt találkozóhelye volt az 1911-ben megépült Krúdy Szálló és annak terasza, valamint mellette a szép vonalvezetésű, ma már műemlék víztorony. Új fejezet kezdődött Sóstógyógyfürdő történetében az 50-es évek végén, amikor a szikes vizű tó már nem elégítette ki a lakosség igényeit, s felfedezték, hogy a föld alatt 50 fokos hévíz rejlik.

 • Múzeumfalu:

Sóstógyógyfürdőn található Északkelet-Magyarország egyetlen szabadtéri néprajzi múzeuma, a Múzeumfalu. Az alapítása (1970) óta eltelt idő alatt az intézmény Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik leglátogatottabb múzeumává vált. Kedveltségét annak is köszönheti, hogy egy egységes keretbe egy "múzeumi falu" szerkezetébe foglalva mutatja be e terület változatos, sokszínű népi építészetét és lakáskultúráját. Igen sok látogatót vonzanak hagyományőrző rendezvényei.

 • Rendezvények

- Április:
Falusi Húsvét
- Május:
Majális; pünkösdi királyválasztás
- Június:
Szent Iván éji tűzrakás
- Július:
Aratónap
- Augusztus:
Vőfénytalálkozó
Kenyérünnep
- Szeptember:
Szent Mihály havi munkálkodások
Mihály napi Lovasfesztivál
- Október:
Kendernap.

 

 • Állatpark :

A sóstói erdő közepén, 24 hektáros területen találjuk Magyarország első Állatparkját, amely évről-évre újabb szenzációkkal rukkol elő. Kontinenskénti csoportosításban, hatalmas, természetes élőhelyet mintázó társas kifutókban élnek itt az állatok. Megcsodálhatjuk a Sarkvidéki Panorámát, a Trópusi Házat, a Majomerdőt, az Akváriumot, az Afrikai Panorámát, a Madárházat, a Magyar Ősparkot és a Parasztudvart. A gyerekeket a séta végén mini-vidámpark és játszótér várja. A sétányok mentén található vendéglátóhelyek mind-mind azt szolgálják, hogy egy kellemes napot tölthessenek el itt az idelátogatók. Évente több, mint 300 ezren váltanak belépőt, hogy megláthassák ezt a különleges világot.

 • Erdei Kisvonat:

A kisvonat Nyíregyháza vasútállomás elől naponta 3 óránként indul, festői környezetben, az erdőn át kanyarogva éri el Sóstógyógyfürdőt és a Tisza-partot. Akkor a legnépszerűbb, amikor az öreg gőzmozdony vontatja a kocsikat.

 • Aquarius Élményfürdő:

Egész évben gyógyulást, felüdülést és pihenési lehetőséget kínál Sóstógyógyfürdő legújabb beruházása az Aquarius Élményfürdő. A termálvilágban a rekreációt szolgáló elemek várják a látogatókat, míg az élményvilág kínálatában csúszdák, vadvízi sodrófolyosó, hullámmedence, vízfüggöny és barlang szerepel. A gyerekek háromféle vízmélységgel készült medencében pancsolhatnak, azért, hogy a legapróbbak is biztonsággal élvezhessék a fürdés örömét. A nagyobbakat várja mászókákkal felszerelt dzsungelvár, a csúszdák, a spriccelők és a trópusi pihenőszoba. A medenceterek feletti galériákról csodálatos kilátás nyílik a közeli tavakra.

 • Aktív kikapcsolódás:

A horgászat szerelmesei számos infrastrukturálisan jól kiépített, gazdag halállománnyal rendelkező tavat találnak a város határában. Egy-egy rekordlistás ponty, csuka, süllő, amur vagy keszeg kifogása örök élményt jelent.
A környék egész évben ideális aszfaltmentes lovaglásra és kocsikázásra, az akácfákkal övezett dűlőutakon vagy a bokortanyákon keresztül. A minősített lovardák változatos programokat kínálnak: a kezdőknek lovaglást oktatnak, a haladók túralovagláson vehetnek részt, mások lovas és fogathajtóversenyeken izgulhatnak, a csoportok lovasbemutatókat tekinthetnek meg.
A bátrabbak sétarepülésen madártávlatból is megcsodálhatják e vidék szépségét. A repülőtéren magasan képzett, nagy szakértelemmel rendelkező pilótákkal emelkednek a felhők birodalmába.

 • Gyümölcskarnevál:

A jelentős múltú Nyírségi Ősz rendezvénysorozat legnagyobb attrakciója a gyümölcskarnevál. A szeptemberi verőfényben Szabolcs-Szatmár-Bereg jellegzetes gyümölcsiből (alma, szilva, meggy, dió, szőlő, tök, aszalványok) készült látványos kompozíciók vonulnak át a városon. A menetet hazai és külföldről érkezett, hagyományőrző csoportok kisérik tánccal, muzsikával, dallal. A Nyírségi Ízek Utcájában lapcsánkát, almás palacsintát, kukoricakásával töltött káposztát, krumplilángost, mézes almát, sült kukoricát majszolhatunk, s mindezt óriási almatorta koronázza meg. A rendezvényt kirakodóvásár, kézműves foglalkozások, bemutatók kisérik, a színpadon művészeti csoportok műsora szórakoztatja a közönséget.

 • Nyíregyháza kiemelt rendezvényei

Május :
Városnapi ünnepségsorozat
Június -augusztus :
Nyári Színházi Esték
Augusztus :
Nemzetközi Cantemus Kórusfesztivál
Szeptember :
Gyümölcskarnevál
December:
Adventi ünnepségsorozat

 • Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdői szállás, szálláshelyek

Nyíregyházán, Sóstógyógyfürdőn az idelátogató turistáknak valóban sok lehetőségük van arra, hogy a számukra megfelelő szálláshelyek egyikéből válasszanak. Hotelek, szállodák, panziók, vendégházak, valamint turistaszállók, ifjúsági szállások és kempingek sokasága várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

 • Tourinform Irodák

Tourinform Sóstógyógyfürdő
4431 - Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő, Víztorony
Tourinform Szabolcs-Szatmár-Bereg
4400 - Nyíregyháza, Országzászló tér 6.Települések
Abádszalók
Abaliget
Abasár
Abaujszanto
Abaujvar
Abda
Abony
Ábrahámhegy
Adacs
Agárd
Aggtelek
Ajka
Akasztó
Almamellék
Alsómocsolád
Alsónána
Alsóörs
Alsópáhok
Alsóregmec
Apagy
Apaj
Apátistvánfalva
Apátvarasd
Apostag
Arka
Arlo
Ásotthalom
Asvanyraro
Aszófő
Bábolna
Bácsalmás
Bácsbokod
Badacsony
Badacsonylábdihegy
Badacsonyörs
Badacsonytomaj
Badacsonytördemic
Bag
Baja
Bajánsenye
Bajna
Bakonybél
Bakonyjákó
Bakonykoppány
Bakonynána
Bakonyszentkirály
Bakonyszentlászló
Bakonyszücs
Baks
Baktalórántháza
Balassagyarmat
Balaton
Balatonakali
Balatonakarattya
Balatonalmádi
Balatonalmádi-Káptalanfüred
Balatonberény
Balatonboglár
Balatonfenyves
Balatonföldvár
Balatonfüred
Balatonfűzfő
Balatongyörök
Balatonkenese
Balatonkeresztú
Balatonkeresztúr
Balatonlelle
Balatonmagyaród
Balatonmáriafürdő
Balatonrendes
Balatonszárszó
Balatonszemes
Balatonszepezd
Balatonszéplak
Balatonudvari
Balatonvilágos
Ballószög
Balmazújváros
Bánk
Bánya
Baracska
Báránd
Barcs
Bárdudvarnok
Baskó
Báta
Bátaapáti
Bátonyterenye
Bátorliget
Battonya
Bázakerettye
Békés
Békéscsaba
Békésszentandrás
Bekölce
Bélapátfalva
Bér
Beregdaróc
Berekfürdő
Berettyóújfalu
Berkenye
Berzence
Besenyőtelek
Biatorbagy
Bicserd
Bicske
Biharkeresztes
Bikács
Bikal
Bodajk
Bodony
Bodrogolaszi
Bódvaszilas
Bogács
Bókaháza
Boldogasszonyfa
Boldogkőváralja
Bóly
Bonnya
Bonyhád
Borgáta
Borgétafürdő
Borsfa
Bozsok
Bózsva

Bő-Bükfürdő
Bödeháza
Bögöte
Bősárkány
Bőszénfa
Budakeszi
Budaörs
Budapest
Bugac
Buják
Buzsák
Bük
Bükfürdő
Bükkaranyos
Bükkszék
Bükkszenterzsébet
Bükkszentkereszt
Bükkszentmárton
Bükkzsérc
Cák
Cegléd
Celldömölk
Cered
Cigand
Csabdi
Csapod
Csemő
Csenger
Csepreg
Csepreg/Bük
Cserépfalu
Cserkeszőlő
Cserszegtomaj
Csertő
Csesznek
Csesztreg
Csibrák
Csókakő
Csokonyavisonta
Csongrád
Csopak
Csöde
Csurgónagymarton
Dabas
Darnozseli
Dávod
Debrecen
Debréte
Decs
Dédestapolcsány
Dég
Délegyháza
Demjén
Dévaványa
Devecser
Diósjenő
Diosviszlo
Dobogókő
Doboz
Dombori
Dombóvár
Dombóvár-Gunaras
Dombrád
Domonyvölgy
Domoszló
Dorog
Döbröce
Döbrönte
Dömös
Dömsöd
Dravapiski
Drégelypalank
Dubicsany
Dunabogdány
Dunaegyhaza
Dunaföldvár
Dunaharaszti
Dunakeszi
Dunakiliti
Dunapataj
Dunapataj-Szelid
Dunaszeg
Dunaszekcső
Dunaszentpal
Dunasziget
Dunaújváros
Dunavarsány
Dunavecse
Ebes
Ecséd
Edeleny
Eger
Eger-Szarvaskő
Egerbakta
Egerszalók
Egerszólát
Égerszög
Egervár
Egyek
Egyhazashetye
Egyhazaskozar
Egyházasrádóc
Emőd
Encs
Enying
Eplény
Érd
Erdőbénye
Erdősmárok
Erdősmecske
Erdőtarcsa
Erdőtelek
Érsekcsanád
Esztergályhorváti
Esztergom
Etyek
Fadd
Fadd-Dombori
Fajsz
Farkasfa
Farkaslyuk
Felcsút
Felsőörs
Felsőpáhok
Felsőszölnök
Felsőtárkány
Felsőtengelic
Fertőboz
Fertőd
Fertőd-Sarród
Fertőhomok
Fertőrákos
Fertőszéplak
Fony
Fonyód
Fonyód-Alsóbélatelep
Fonyód-Bélatelep
Fonyódliget
Forró
Fót
Fülesd
Fülöpszállás
Füzér
Füzérkomlós
Füzérradvány
Füzesgyarmat
Fűzvölgy
Gadány
Galambok
Galgahévíz
Galgamácsa
Galyatető
Ganna
Gánt
Gánt-Bányatelep
Garáb
Gárdony
Gávavencsellő
Gomba
Gordisa
Gosztola
Göd
Gödöllő
Gönc
Gönyű
Gulács
Gyál
Gyékényes
Gyenesdiás
Gyomaendrőd
Gyopárosfürdő
Gyömrő
Gyöngyös
Gyöngyöshalász
Gyöngyössolymos
Gyöngyöstarján
Győr
Győr-Ménfőcsanak
Győrszentiván
Győrújbarát
Gyula
Gyulakeszi
Hajdúböszörmény
Hajdúnánás
Hajdúszoboszló
Hajdúszovát
Halászi
Harka
Harkány
Háromhuta
Hárskút
Hatvan
Hédervár
Hegyesd
Hegyeshalom
Hegyhátszentjakab
Hegykő
Hegymagas
Hejce
Hencse
Hercegkút
Hernádszurdok
Hévíz
Hidegkut
Hidegség
Hímesháza
Hódmezővásárhely
Hollóháza
Hollókő
Homokmégy
Hortobágy
Hortobágy-Máta
Horvátzsidány
Hosszúhetény
Hosszúpereszteg
Hőgyész
Ibrány
Igal
Iharos
Inárcs
Irota
Isaszeg
Istenmezeje
Ivanc
Ják
Jakabszállás
Jánd
Jánoshalma
Jánossomorja
Járdánháza
Jásd
Jászapáti
Jászárokszállás
Jászberény
Jászkarajenő
Jászkisér
Jászszentandrás
Jászszentlászló
Jásztelek
Jósvafő
Kács
Kálmánháza
Kalocsa
Kapolcs
Kápolnásnyék
Kaposvár
Káptalanfüred
Káptalantóti
Kapuvár
Kárász
Karcag
Károlyfalva
Kaszó
Kazincbarcika
Kecskéd
Kecskemét
Kecskemét-Hetény
Kehidakustány
Kékcse
Kéked
Kékestető
Kemence
Kenyeri
Kerecsend
Kerekegyháza
Kerkafalva
Keszthely
Kesztölc
Kétegyháza
Kétpó
Kétvölgy
Királyszentistván
Kisbér
Kisfüzes
Kisgyőr
Kishuta
Kisköre
Kiskőrös
Kiskunhalas
Kiskunlacháza
Kiskunmajsa
Kiskutas
Kisrákos
Kistelek
Kistolmács
Kisvárda
Komárom
Komló
Komló-Sikonda
Kondorfa
Kópháza
Kóspallag
Kótaj
Kozárd
Kozármisleny
Kőkút
Körmend
Kőröshegy
Kőszárhegy
Kőszeg
Kőszeg-Ólmod
Kőszegdoroszló
Kőszegszerdahely
Kőtelek
Kővágóörs
Kővágószőlős
Kővágótőttős
Köveskál
Kunadacs
Kunbaracs
Kunfehértó
Kunhegyes
Kunszentmárton
Kunszentmiklós
Kunsziget
Kustánszeg
Lábatlan
Lábod
Lajosmizse
Lakitelek
Lánycsók
Látrány
Leányfalu
Lengyeltóti
Lenti
Lesencefalu
Létavértes
Letenye
Levél
Levelek
Libickozma
Ligetfalva
Lillafüred
Lipót
Liptód
Liter
Lókút
Lónya
Lovas
Lovaszi
Mád
Magyaregregy
Magyarhertelend
Magyarnándor
Magyarpolány
Magyarszombatfa
Makád
Mályi
Mályinka - Bükk Hegység
Mánfa
Marcali
Máriapócs
Mártély
Martfű
Martonyi
Mátészalka
Mátraballa
Mátraderecske
Mátrafüred
Mátraháza
Mátrakeresztes
Mátraszentimre
Mátraszentistván
Mátraszentlászl
Mátraszentlászló
Mátraterenye
Mecseknádasd
Mecsér
Mersevát
Mesterháza
Mezőhegyes
Mezőkövesd
Mezőszemere
Mezőzombor
Mihályháza
Mikófalva
Mikóháza
Misefa
Miskolc
Miskolc-Alsóhámor
Miskolc-Görömbö
Miskolc-Lillafüred
Miskolc-Tapolca
Mogyoród
Mogyoróska
Mohács
Monor
Mónosbél
Monoszló
Mór
Mórahalom
Mosdós
Mosonmagyaróvár
Mőcsény
Nádudvar
Nagyatád
Nagybajom
Nagybarca
Nagyberény
Nagybörzsöny
Nagycenk
Nagyesztergár
Nagykanizsa
Nagykovácsi
Nagykörű
Nagymaros
Nagynyárád
Nagyrábé
Nagyrada
Nagyrákos
Nagysáp
Nagyvázsony
Nagyvisnyó
Napkor
Nemesbük
Nemesded
Nemesgulács
Nemesnádudvar
Nemesvámos
Nemesvid
Nemesvita
Németbánya
Németkér
Nemti
Neszmély
Nikla
Nógrádkövesd
Nógrádmarcal
Nógrádsipek
Nógrádszakál
Noszlop
Noszvaj
Nova
Novaj
Nőtincs
Nyírábrány
Nyírbátor
Nyíregyháza
Nyúl
Óbánya
Óbudavár
Ocsa
Olaszliszka
Olmod
Oltarc
Ópusztaszer
Orfű
Orosháza
Ostoros
Oszkó
Ózd
Ozmánbük
Ozora
Őcsény
Öcsöd
Ököritófülpös
Öreglak
Őrimagyarósd
Őriszentpéter
Örkény
Örvényes
Öttevény
Öttömös
Pácin
Páka
Pákozd
Paks
Pálháza
Palkonya
Pálmonostora
Palotás
Paloznak
Pannonhalma
Pányok
Pápa
Pápakovácsi
Papos
Parád
Parádfürdő
Parádsasvár
Pásztó
Páty
Pátyod
Pécel
Pécs
Pécsely
Pécsvárad
Penészlek
Pénzesgyőr
Pér
Pere
Perkupa
Pétervására
Petneháza
Pilis
Pilisborosjenő
Piliscsaba
Pilismarót
Pilisszentkereszt
Pilisszentlaszlo
Pilisszentlélek
Pilisvörösvár
Pincehely
Piricse
Pirtó
Poganyszentpeter
Polgár
Polgardi
Pomáz
Poroszló
Porva-Szépalma
Pusztafalu
Pusztaradvány
Pusztavacs
Püspökhatvan
Püspökladány
Püspökmolnári
Püspökszentlászló
Püspökszilágy
Rábafüzes
Rábapaty
Ráckeve
Rajka
Rakamaz
Ráksi
Ráróspuszta
Rátka
Recsk
Rédics
Regéc
Regenye
Répáshuta
Répcelak
Rétság
Révfülöp
Romhány
Röjtökmuzsaj
Rönök
Röszke
Rudabanya
Rudabanyacska
Ruzsa
Ságvár
Sajóecseg
Sajógalgóc
Salgóbánya
Salgótarján
Sámsonháza
Sárazsadány
Sárbogárd
Sármellék
Sárospatak
Sárrétudvari
Sarród
Sarud
Sárvár
Sárvár-Rábapaty
Sátoraljaújhely

Sellye
Siklós
Sima
Simonfa
Simontornya
Siófok
Siófok-Sóstó
Siófok-Szabadifürdő
Siojut
Sirok
Sitke
Sokorópátka
Soltvadkert
Somlóvásárhely
Somogygeszti
Somogyszáló
Soponya
Sopron
Sopron-Ágfalva
Sormás
Sóstófürdő
Sóstógyógyfürdő
Súr
Sükösd
Sümeg
Sümegprága
Szabadszállás
Szajol
Szaknyér
Szalafő
Szálka
Szalkszentmárton
Szanticska
Szántód
Szarvas
Szarvaskő
Szatmárcseke
Szatta
Szécsény
Szeged
Szeghalom
Szegvár
Székesfehérvár
Szekszárd
Szeleste
Szenna
Szentantalfa
Szentbalázs
Szentbékkálla
Szentendre
Szentes
Szentgotthárd
Szentgyörgyvölgy
Szentpéterfa
Széphalom
Szigetmonostor
Szigetszentmárton
Szigetszentmiklós
Szigetvár
Szigliget
Sziksósfürdő
Szilvásvárad
Szin
Szirák
Szob
Szokolya
Szolnok
Szombathely
Szögliget
Szuha
Tab
Tabajd
Táborfalva
Tákos
Taksony
Taliándörögd
Tállya
Tamási
Tápiógyörgye
Tápiószele
Tápiószentmárton
Táplánszentkere
Tapolca
Tapolca-Diszel
Tarcal
Tard
Tarján
Tarnaszentmária
Tarpa
Táska
Tass
Tát
Tata
Tatárszentgyörgy
Téglás
Telkibánya
Tényő
Teresztenye
Tésenfa
Tét
Tihany
Tiszabábolna
Tiszabecs
Tiszacsege
Tiszadob
Tiszafüred
Tiszafüred-Örvényes
Tiszaigar
Tiszakécske
Tiszalök
Tiszanána
Tiszaörs
Tiszaörvény
Tiszaroff
Tiszaug
Tiszaújváros
Tiszavasvári
Tivadar
Tóalmás
Tokaj
Tokorcs
Tolcsva
Tolna
Tormás
Tornakápolna
Tornaszentandrás
Tornyiszentmiklós
Tótkomlós
Tótújfalu
Tótvázsony
Töltéstava
Törökbálint
Törökkoppány
Törökszentmiklós
Törtel
Töttös
Tunyogmatolcs
Túristvándi
Túrkeve
Túrony
Tuzser
Újpetre
Uppony
Uzsa
Vác
Vácszentlászló
Vág
Vágáshuta
Vajta
Vámosoroszi
Váralja
Váraszó
Varbó
Varbóc
Várgesztes
Várong
Városlőd
Várvölgy
Vásárosnamény
Vasszécseny
Vasszentmihály
Vászoly
Vecsés
Vékény
Velem
Velence
Vének
Verőce
Verpelét
Verseg
Vértessomló
Vértesszőlős
Veszprém
Villány
Villánykövesd
Vilyvitány
Visegrád
Vonyarcvashegy
Záhony
Zalaapáti
Zalabaksa
Zalaber
Zalacsány
Zalaegerszeg
Zalahalap
Zalaistvand
Zalakaros
Zalakomar
Zalalövő
Zalaszanto
Zalaszentgrót
Zalaszentlászló
Zalaszentmihaly
Zalaszombatfa
Zamárdi
Zamárdi-felső
Zánka
Zebegény
Zirc
Zirc-Akli
Zirc-Kardosrét
Zomba
Zsábmék
Zsana
Zsédeny
Zselickisfalud
Zsira
Zsombó
MÁV menetrend
Az ELVIRA segítségével könnyedén megtervezheti vasúti utazását!    Kattintson ide!

Volán menetrend
Országos autóbusz menetrend ajánlott útvonalakkal.
Kattintson ide!

  Főoldal Hírlevél, hírek Könyvjelzőkhöz Kezdőlapom Link küldése Kapcsolat Médiaajánlat  
 

Ingyenes regisztráció (szálláshelyek részére)

Írjon nekünk!
Észrevételek, javaslatok:
Név:
E-mail cím:
Ezt a kódot:
Kérjük írja ide:

Gyors megkeresés (szállás keresők részére)

Írjon nekünk!
Észrevételek, javaslatok:
Név:
E-mail cím:
Ezt a kódot:
Kérjük írja ide:
 
OnlineLap.COM www.onlinelap.com
Szálláshelyek, vendéglátás
Országos lap
Copyright ©2004- 2023. OnlineLap Média Összes oldalletöltés (2006. május 23. óta): 130363230