Szálláshelyek, wellness, vendéglátás, szállás-utazás, belföldi turizmus, üdülési csekk, szállásfoglalás, útikalauz
Magyar Magyar
 
OnlineLap lapcsalád
MI KERESÜNK ÖNNEK SZÁLLÁST!
0-24-ig
Online kérés
A szolgáltatás díja:
2.000 Ft/keresés
Felhasználónév:
Jelszó:


Dél-Dunántúl / Tolna megye

Szekszárd

Szekszárd

Szekszárd környékén az első emberi megtelepedés a jégkorszak végére tehető. Maga a település a kelták idején kezdett kialakulni és fejlődni. A római korban Alisca néven fontos katonai szerepet töltött be, ebben az időben honosodott meg e vidéken a ma is híres szőlőkultúra.

Szekszárd neve a pécsváradi bencés apátság 1015. évi alapítólevelében szerepel először "ZACZARD" néven. 1485-ben mezővárosként említik, 1779-től megyeszékhely.

A történelmi városközpontban, a Béla téren emelkedő, copfstílusú Belvárosi római katolikus templom Közép-Európa legnagyobb egyhajós temploma. A hangulatos teret a barokk Szentháromság-szobor, a névadó I. Béla király és Szt. László király szobra díszíti.

Szekszárd jeles irodalmi személyiségek szülővárosa. Itt született és nevelkedett Babits Mihály a 20. század egyik legnagyobb magyar lírikusa, Garay János költő, Háry János alakjának megteremtője. Az Augusz-házban (Széchenyi út 38) többször is vendégeskedett Liszt Ferenc, emlékét az épületben működő, róla elnevezett zeneiskola őrzi.

Szekszárd számos állandó és ideiglenes kiállítással várja a vendégeket. A Deutsche Bühne Ungarn az ország egyetlen vidéki német nyelvű színháza. Az egykori zsinagógából kialakított Művészetek Háza kiállítások, hangversenyek és kulturális rendezvények méltó helyszíne.

 • Látnivalók Szekszárdon

Wosinsky Mór Megyei Múzeum: - Régészeti, néprajzi, képző- és iparművészeti kiállítások.
Szekszárd, Szent István tér 26.

Régi Vármegyeháza: - 1828-33 között klasszicista stílusban épült a Magyar Nemzeti Múzeumot is megalkotó Pollack Mihály tervei szerint. Belső udvarán az 1061-ben I. Béla király által alapított bencés apátság romjait találjuk. Az épületben a régi megyeháza világát bemutató kiállítás (festmények és hímeskövek), valamint az Esze Tamás emlékszoba tekinthető meg.
Szekszárd, Béla tér 1.

Babits Mihály Emlékház: Babits szülőháza a költő relikviáiból berendezett kiállítással.
Szekszárd, Babits Mihály út 13.

Művészetek Háza:
Szekszárd, Szt. István tér 28.

Szekszárdi Német Színház:
Szekszárd, Garay tér 4.

 • "A szőlő és a bor nemzetközi városa"

Szekszárdot már a római korban fejlett szőlőkultúra jellemezte. A Szekszárdi történelmi borvidék leghíresebb vörösbora évszázadok óta a rubinvörös színű kadarka, melynek szőlőjét a törökök elől menekülő balkáni népek honosították meg ezen a vidéken. A borvidék másik híres zászlós bora a legalább háromféle vörösbor házasításából készülő bikavér, melynek elnevezése a szekszárdi születésű Garay János költőtől származik. A Nemzetközi Borászati Hivatal 1987-ben " A szőlő és a bor nemzetközi városa" címet adományozta Szekszárdnak. A város évről-évre visszatérő fesztiváljai között számos színvonalas borünnep szerepel.

A régi vármegyeháza kertjében felállított, hazánkban egyedülálló, pajzán szoborkompozíciós Borkútból nevezetes napokon ill. előzetes kérésre kiváló vörös- és fehérborokat csapolhatnak a vendégek. A Bartina-dombon álló Kilátótól gyönyörű panoráma tárul elénk a szőlőültetvényekre és a városra. A Kadarka és a Fürdőház utcán sétálva jellegzetes, régi szekszárdi pincék fogadnak.

 • Borházak, pincészetek

  • Borok Háza - Szekszárd, Rákóczi út 22.
  • Fritz Tanya - Borház, Étterem és Panzió
  • Garay Pince - Szekszárd, Garay tér 19.
  • Korona Borház - Szekszárd, Fáy A. út 2.
  • Vesztergomi Borház - Szekszárd, Béla tér 7.
  • Liszt Pincészet - Szekszárd, Rákóczi u. 132.
  • Ribling Pince - Istifángödre
  • Frankos Fogadó - Hosszúvölgy 1.
  • Fekete Borpince - Ivánvölgy
  • Mészáros Borház és Pince - Szekszárd, Kossuth L. u. 26.
  • Szekszárdi Borvidék Borút Egyesület
  • Szekszárd, Béla tér 8.

 • Néprajz, hagyományőrző kézművesség

Szekszárdon és térségében nagy hagyománya van a kézművességnek. Az országban egyedülálló a "Mézédes Emlékeink" nevet viselő Mézeskalácsos, Gyertyaöntő és Cukorkészítő Múzeum. Itt és más hagyományőrző kézművesek műhelyeiben nemcsak a régi eszközökkel és munkafolyamatokkal ismerkedhetnek meg a vendégek, hanem lehetőségük van vásárlásra, előzetes egyeztetés alapján élő mesterség-bemutatón való részvételre ill. a fortélyok kipróbálására is.

A közeli Sárköz néprajzi értékeit a hangulatosan berendezett Bogár Tanya magángyűjteményében csodálhatjuk meg.

"Mézédes Emlékeink" Mézeskalácsos, Gyertaöntő és Cukorkészítő Múzeum
Szekszárd, Munkácsy M. u. 8/a

Bogár Tanya
Szekszárd, Szőlőhegy út 52-54.

Tolna Megyei Népművészeti Egyesület
7100 Szekszárd, Bajcsy-Zs. u. 7.

 • Fesztiválok

Szekszárd kulturális életét gazdagítják visszatérő nagyrendezvényei. Közülük kiemelkedik a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál, az Alisca Bornapok, (június eleje), a Szekszárdi Szüreti Fesztivál (szeptember utolsó hétvégéje), a háromévente júliusban megrendezett Duna-menti Nemzetközi Folklórfesztivál és az ország egyik legrangosabb kerékpárversenye, a nemzetközi versenynaptárban is szereplő FIAT Gemenci Nagydíj Nemzetközi Országúti Kerékpárverseny (július közepe).

 • A Gemenci erdő

A Szekszárdtól 6 km-re található Gemenci erdő Magyarország legnagyobb ártéri erdeje, féltett kincs, 1996 áprilisától a Duna-Dráva Nemzeti Park része. A Duna szabályozása folytán kialakult belső tavak, holtágak és rétek világát sűrű, dús ártéri vegetáció teszi különlegessé. Az erdei kisvasút Bárányfok és Pörböly között mintegy 30 km hosszan járja be az erdőt. A Sió-csatorna torkolati zsilipjétől, az árvízkaputól induló sétahajóról bepillantást nyerhetünk a Duna és a holtágak gazdag vízivilágába. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság által kialakított tanösvények (Bárányfok, Malomtelelő-tó, Pörböly), madármegfigyelő tornyok és bemutató helyek a terület megismerésének számos lehetőségét nyújtják.

Gemenci Kiránduló Központ: "Élet az ártéren" kiállítás a millennium idején emelt Trófea Múzeum épületében, finn tipusú, téliesített faházak, kemping, Trófea Étterem, borkóstolás, sétakocsikázás, lovaglás. Kirándulás kisvasúttal, sétahajózás, gyalogtúra egyénileg vagy túravezetővel, tanösvény, kerékpártúra Bajáig (kerékpárkölcsönzés), gyermekeknek játszótér, szalonnasütés, grillezési lehetőség.
Cím: Szekszárd, Bárányfok.

Duna-Dráva Nemzeti Park Taplós-Gógai Bemutató Övezet, Észak-Gemenc: Őshonos háziállat bemutató, halászati, kézműves- és kismesterség bemutatók, szakvezetéses túrák, lovas fogatozás, ízelítő hagyományos sárközi ételekből, borkóstoló, programok egyedi igények szerint.
Cím: Zöld Pagony Bt. 7100 Szekszárd, Cinka u. 6.

 • Kirándulások Szekszárd környékén

A Szekszárd és Báta között húzódó tolnai Sárköz pompás népviseletéről és jellegzetes népszokásairól nevezetes tájegység. A viselettel és a ma is élő hagyományokkal a decsi Tájházban, a Faluházban és a Babamúzeumban ismerkedhetünk meg.

Bátán a tájház, Czencz János festőművész emlékmúzeuma, népművészeti szoba és tojáshímzés-bemutató várja a vendégeket. A sárközi hímzés, szövés, gyöngyfűzés és tojásfestés szép alkotásait a hagyományőrző kézműveseknél meg is vásárolhatjuk.

A Szekszárdi-dombság egyik legszebb és legnépszerűbb kirándulóhelye a védett Sötétvölgyi-erdő, botanikai és zoológiai érdekességekkel.

Szálka festői környezetben fekvő kis település, tisztavizű tavainak köszönhetően kedvelt kiránduló- és horgászhely. A határában álló görögszói kápolnától szép kilátás nyílik a környékre. Grábóc szerb templomáról és kolostoráról nevezetes. A kakasdi, Makovecz Imre tervei szerint épült faluház két tornya a székelyföldi és a németajkú laskosság békés egymás mellett élését szimbolizálja.

A hagyományőrző kézművesség iránt érdeklődők feltétlenül keressék fel Tolnán Horváth Tibor és Tiborné kékfestő műhelyét, ill. Faddon Gáti Mariann népi naív képzőművész meghitt hangulatú Mítosz Mesegalériáját, ahol a művésznő szívesen be is mutatja fa és kerámia szobrait, népi naív festményeit.

Fadd-Dombori népszerű üdülőhely a Duna-holtág mentén.

A szekszárdi történelmi borvidékhez tartozó Sióagárd-Leányvár pincefaluja mintegy 340 pincével, présházzal büszkélkedhet. A kulináris élvezeteket kedvelők Faddi Varga János királyi főszakács által készített reneszánsz királyi lakomán vehetnek részt, amit saját készítésű ágyas pálinkái (mazsolaágyon érlelt pálinkafélék) kóstolása előz meg.

A Probusz Pince sióagárdi népviselet-bemutatóval egybekötött, szabadmerítéses borkóstolóval várja a vendégeket.

A sióagárdi népművészettel a Tájházban is ismerkedhet az érdeklődő.

Harcon a párlatpalackozó üzemben a pálinka- és likőrkóstolók mellett, pálinkatörténeti előadások keretében a népi ágyas pálinkákról is hallhatunk.

A közeli Zomba-Szentgálszőlőhegyen az exkluzív Szent Gaál Kastély és a Barrique Borház várja az igényes, borértő vendégeket.

 • Hasznos Információk

Tourinform Szekszárd
7100 Szekszárd, Garay tér 18.

Tourinform Tolna
7100 Szekszárd, Bajcsy-Zsilinszky u. 7.Települések
Abádszalók
Abaliget
Abasár
Abaujszanto
Abaujvar
Abda
Abony
Ábrahámhegy
Adacs
Agárd
Aggtelek
Ajka
Akasztó
Almamellék
Alsómocsolád
Alsónána
Alsóörs
Alsópáhok
Alsóregmec
Apagy
Apaj
Apátistvánfalva
Apátvarasd
Apostag
Arka
Arlo
Ásotthalom
Asvanyraro
Aszófő
Bábolna
Bácsalmás
Bácsbokod
Badacsony
Badacsonylábdihegy
Badacsonyörs
Badacsonytomaj
Badacsonytördemic
Bag
Baja
Bajánsenye
Bajna
Bakonybél
Bakonyjákó
Bakonykoppány
Bakonynána
Bakonyszentkirály
Bakonyszentlászló
Bakonyszücs
Baks
Baktalórántháza
Balassagyarmat
Balaton
Balatonakali
Balatonakarattya
Balatonalmádi
Balatonalmádi-Káptalanfüred
Balatonberény
Balatonboglár
Balatonfenyves
Balatonföldvár
Balatonfüred
Balatonfűzfő
Balatongyörök
Balatonkenese
Balatonkeresztú
Balatonkeresztúr
Balatonlelle
Balatonmagyaród
Balatonmáriafürdő
Balatonrendes
Balatonszárszó
Balatonszemes
Balatonszepezd
Balatonszéplak
Balatonudvari
Balatonvilágos
Ballószög
Balmazújváros
Bánk
Bánya
Baracska
Báránd
Barcs
Bárdudvarnok
Baskó
Báta
Bátaapáti
Bátonyterenye
Bátorliget
Battonya
Bázakerettye
Békés
Békéscsaba
Békésszentandrás
Bekölce
Bélapátfalva
Bér
Beregdaróc
Berekfürdő
Berettyóújfalu
Berkenye
Berzence
Besenyőtelek
Biatorbagy
Bicserd
Bicske
Biharkeresztes
Bikács
Bikal
Bodajk
Bodony
Bodrogolaszi
Bódvaszilas
Bogács
Bókaháza
Boldogasszonyfa
Boldogkőváralja
Bóly
Bonnya
Bonyhád
Borgáta
Borgétafürdő
Borsfa
Bozsok
Bózsva

Bő-Bükfürdő
Bödeháza
Bögöte
Bősárkány
Bőszénfa
Budakeszi
Budaörs
Budapest
Bugac
Buják
Buzsák
Bük
Bükfürdő
Bükkaranyos
Bükkszék
Bükkszenterzsébet
Bükkszentkereszt
Bükkszentmárton
Bükkzsérc
Cák
Cegléd
Celldömölk
Cered
Cigand
Csabdi
Csapod
Csemő
Csenger
Csepreg
Csepreg/Bük
Cserépfalu
Cserkeszőlő
Cserszegtomaj
Csertő
Csesznek
Csesztreg
Csibrák
Csókakő
Csokonyavisonta
Csongrád
Csopak
Csöde
Csurgónagymarton
Dabas
Darnozseli
Dávod
Debrecen
Debréte
Decs
Dédestapolcsány
Dég
Délegyháza
Demjén
Dévaványa
Devecser
Diósjenő
Diosviszlo
Dobogókő
Doboz
Dombori
Dombóvár
Dombóvár-Gunaras
Dombrád
Domonyvölgy
Domoszló
Dorog
Döbröce
Döbrönte
Dömös
Dömsöd
Dravapiski
Drégelypalank
Dubicsany
Dunabogdány
Dunaegyhaza
Dunaföldvár
Dunaharaszti
Dunakeszi
Dunakiliti
Dunapataj
Dunapataj-Szelid
Dunaszeg
Dunaszekcső
Dunaszentpal
Dunasziget
Dunaújváros
Dunavarsány
Dunavecse
Ebes
Ecséd
Edeleny
Eger
Eger-Szarvaskő
Egerbakta
Egerszalók
Egerszólát
Égerszög
Egervár
Egyek
Egyhazashetye
Egyhazaskozar
Egyházasrádóc
Emőd
Encs
Enying
Eplény
Érd
Erdőbénye
Erdősmárok
Erdősmecske
Erdőtarcsa
Erdőtelek
Érsekcsanád
Esztergályhorváti
Esztergom
Etyek
Fadd
Fadd-Dombori
Fajsz
Farkasfa
Farkaslyuk
Felcsút
Felsőörs
Felsőpáhok
Felsőszölnök
Felsőtárkány
Felsőtengelic
Fertőboz
Fertőd
Fertőd-Sarród
Fertőhomok
Fertőrákos
Fertőszéplak
Fony
Fonyód
Fonyód-Alsóbélatelep
Fonyód-Bélatelep
Fonyódliget
Forró
Fót
Fülesd
Fülöpszállás
Füzér
Füzérkomlós
Füzérradvány
Füzesgyarmat
Fűzvölgy
Gadány
Galambok
Galgahévíz
Galgamácsa
Galyatető
Ganna
Gánt
Gánt-Bányatelep
Garáb
Gárdony
Gávavencsellő
Gomba
Gordisa
Gosztola
Göd
Gödöllő
Gönc
Gönyű
Gulács
Gyál
Gyékényes
Gyenesdiás
Gyomaendrőd
Gyopárosfürdő
Gyömrő
Gyöngyös
Gyöngyöshalász
Gyöngyössolymos
Gyöngyöstarján
Győr
Győr-Ménfőcsanak
Győrszentiván
Győrújbarát
Gyula
Gyulakeszi
Hajdúböszörmény
Hajdúnánás
Hajdúszoboszló
Hajdúszovát
Halászi
Harka
Harkány
Háromhuta
Hárskút
Hatvan
Hédervár
Hegyesd
Hegyeshalom
Hegyhátszentjakab
Hegykő
Hegymagas
Hejce
Hencse
Hercegkút
Hernádszurdok
Hévíz
Hidegkut
Hidegség
Hímesháza
Hódmezővásárhely
Hollóháza
Hollókő
Homokmégy
Hortobágy
Hortobágy-Máta
Horvátzsidány
Hosszúhetény
Hosszúpereszteg
Hőgyész
Ibrány
Igal
Iharos
Inárcs
Irota
Isaszeg
Istenmezeje
Ivanc
Ják
Jakabszállás
Jánd
Jánoshalma
Jánossomorja
Járdánháza
Jásd
Jászapáti
Jászárokszállás
Jászberény
Jászkarajenő
Jászkisér
Jászszentandrás
Jászszentlászló
Jásztelek
Jósvafő
Kács
Kálmánháza
Kalocsa
Kapolcs
Kápolnásnyék
Kaposvár
Káptalanfüred
Káptalantóti
Kapuvár
Kárász
Karcag
Károlyfalva
Kaszó
Kazincbarcika
Kecskéd
Kecskemét
Kecskemét-Hetény
Kehidakustány
Kékcse
Kéked
Kékestető
Kemence
Kenyeri
Kerecsend
Kerekegyháza
Kerkafalva
Keszthely
Kesztölc
Kétegyháza
Kétpó
Kétvölgy
Királyszentistván
Kisbér
Kisfüzes
Kisgyőr
Kishuta
Kisköre
Kiskőrös
Kiskunhalas
Kiskunlacháza
Kiskunmajsa
Kiskutas
Kisrákos
Kistelek
Kistolmács
Kisvárda
Komárom
Komló
Komló-Sikonda
Kondorfa
Kópháza
Kóspallag
Kótaj
Kozárd
Kozármisleny
Kőkút
Körmend
Kőröshegy
Kőszárhegy
Kőszeg
Kőszeg-Ólmod
Kőszegdoroszló
Kőszegszerdahely
Kőtelek
Kővágóörs
Kővágószőlős
Kővágótőttős
Köveskál
Kunadacs
Kunbaracs
Kunfehértó
Kunhegyes
Kunszentmárton
Kunszentmiklós
Kunsziget
Kustánszeg
Lábatlan
Lábod
Lajosmizse
Lakitelek
Lánycsók
Látrány
Leányfalu
Lengyeltóti
Lenti
Lesencefalu
Létavértes
Letenye
Levél
Levelek
Libickozma
Ligetfalva
Lillafüred
Lipót
Liptód
Liter
Lókút
Lónya
Lovas
Lovaszi
Mád
Magyaregregy
Magyarhertelend
Magyarnándor
Magyarpolány
Magyarszombatfa
Makád
Mályi
Mályinka - Bükk Hegység
Mánfa
Marcali
Máriapócs
Mártély
Martfű
Martonyi
Mátészalka
Mátraballa
Mátraderecske
Mátrafüred
Mátraháza
Mátrakeresztes
Mátraszentimre
Mátraszentistván
Mátraszentlászl
Mátraszentlászló
Mátraterenye
Mecseknádasd
Mecsér
Mersevát
Mesterháza
Mezőhegyes
Mezőkövesd
Mezőszemere
Mezőzombor
Mihályháza
Mikófalva
Mikóháza
Misefa
Miskolc
Miskolc-Alsóhámor
Miskolc-Görömbö
Miskolc-Lillafüred
Miskolc-Tapolca
Mogyoród
Mogyoróska
Mohács
Monor
Mónosbél
Monoszló
Mór
Mórahalom
Mosdós
Mosonmagyaróvár
Mőcsény
Nádudvar
Nagyatád
Nagybajom
Nagybarca
Nagyberény
Nagybörzsöny
Nagycenk
Nagyesztergár
Nagykanizsa
Nagykovácsi
Nagykörű
Nagymaros
Nagynyárád
Nagyrábé
Nagyrada
Nagyrákos
Nagysáp
Nagyvázsony
Nagyvisnyó
Napkor
Nemesbük
Nemesded
Nemesgulács
Nemesnádudvar
Nemesvámos
Nemesvid
Nemesvita
Németbánya
Németkér
Nemti
Neszmély
Nikla
Nógrádkövesd
Nógrádmarcal
Nógrádsipek
Nógrádszakál
Noszlop
Noszvaj
Nova
Novaj
Nőtincs
Nyírábrány
Nyírbátor
Nyíregyháza
Nyúl
Óbánya
Óbudavár
Ocsa
Olaszliszka
Olmod
Oltarc
Ópusztaszer
Orfű
Orosháza
Ostoros
Oszkó
Ózd
Ozmánbük
Ozora
Őcsény
Öcsöd
Ököritófülpös
Öreglak
Őrimagyarósd
Őriszentpéter
Örkény
Örvényes
Öttevény
Öttömös
Pácin
Páka
Pákozd
Paks
Pálháza
Palkonya
Pálmonostora
Palotás
Paloznak
Pannonhalma
Pányok
Pápa
Pápakovácsi
Papos
Parád
Parádfürdő
Parádsasvár
Pásztó
Páty
Pátyod
Pécel
Pécs
Pécsely
Pécsvárad
Penészlek
Pénzesgyőr
Pér
Pere
Perkupa
Pétervására
Petneháza
Pilis
Pilisborosjenő
Piliscsaba
Pilismarót
Pilisszentkereszt
Pilisszentlaszlo
Pilisszentlélek
Pilisvörösvár
Pincehely
Piricse
Pirtó
Poganyszentpeter
Polgár
Polgardi
Pomáz
Poroszló
Porva-Szépalma
Pusztafalu
Pusztaradvány
Pusztavacs
Püspökhatvan
Püspökladány
Püspökmolnári
Püspökszentlászló
Püspökszilágy
Rábafüzes
Rábapaty
Ráckeve
Rajka
Rakamaz
Ráksi
Ráróspuszta
Rátka
Recsk
Rédics
Regéc
Regenye
Répáshuta
Répcelak
Rétság
Révfülöp
Romhány
Röjtökmuzsaj
Rönök
Röszke
Rudabanya
Rudabanyacska
Ruzsa
Ságvár
Sajóecseg
Sajógalgóc
Salgóbánya
Salgótarján
Sámsonháza
Sárazsadány
Sárbogárd
Sármellék
Sárospatak
Sárrétudvari
Sarród
Sarud
Sárvár
Sárvár-Rábapaty
Sátoraljaújhely

Sellye
Siklós
Sima
Simonfa
Simontornya
Siófok
Siófok-Sóstó
Siófok-Szabadifürdő
Siojut
Sirok
Sitke
Sokorópátka
Soltvadkert
Somlóvásárhely
Somogygeszti
Somogyszáló
Soponya
Sopron
Sopron-Ágfalva
Sormás
Sóstófürdő
Sóstógyógyfürdő
Súr
Sükösd
Sümeg
Sümegprága
Szabadszállás
Szajol
Szaknyér
Szalafő
Szálka
Szalkszentmárton
Szanticska
Szántód
Szarvas
Szarvaskő
Szatmárcseke
Szatta
Szécsény
Szeged
Szeghalom
Szegvár
Székesfehérvár
Szekszárd
Szeleste
Szenna
Szentantalfa
Szentbalázs
Szentbékkálla
Szentendre
Szentes
Szentgotthárd
Szentgyörgyvölgy
Szentpéterfa
Széphalom
Szigetmonostor
Szigetszentmárton
Szigetszentmiklós
Szigetvár
Szigliget
Sziksósfürdő
Szilvásvárad
Szin
Szirák
Szob
Szokolya
Szolnok
Szombathely
Szögliget
Szuha
Tab
Tabajd
Táborfalva
Tákos
Taksony
Taliándörögd
Tállya
Tamási
Tápiógyörgye
Tápiószele
Tápiószentmárton
Táplánszentkere
Tapolca
Tapolca-Diszel
Tarcal
Tard
Tarján
Tarnaszentmária
Tarpa
Táska
Tass
Tát
Tata
Tatárszentgyörgy
Téglás
Telkibánya
Tényő
Teresztenye
Tésenfa
Tét
Tihany
Tiszabábolna
Tiszabecs
Tiszacsege
Tiszadob
Tiszafüred
Tiszafüred-Örvényes
Tiszaigar
Tiszakécske
Tiszalök
Tiszanána
Tiszaörs
Tiszaörvény
Tiszaroff
Tiszaug
Tiszaújváros
Tiszavasvári
Tivadar
Tóalmás
Tokaj
Tokorcs
Tolcsva
Tolna
Tormás
Tornakápolna
Tornaszentandrás
Tornyiszentmiklós
Tótkomlós
Tótújfalu
Tótvázsony
Töltéstava
Törökbálint
Törökkoppány
Törökszentmiklós
Törtel
Töttös
Tunyogmatolcs
Túristvándi
Túrkeve
Túrony
Tuzser
Újpetre
Uppony
Uzsa
Vác
Vácszentlászló
Vág
Vágáshuta
Vajta
Vámosoroszi
Váralja
Váraszó
Varbó
Varbóc
Várgesztes
Várong
Városlőd
Várvölgy
Vásárosnamény
Vasszécseny
Vasszentmihály
Vászoly
Vecsés
Vékény
Velem
Velence
Vének
Verőce
Verpelét
Verseg
Vértessomló
Vértesszőlős
Veszprém
Villány
Villánykövesd
Vilyvitány
Visegrád
Vonyarcvashegy
Záhony
Zalaapáti
Zalabaksa
Zalaber
Zalacsány
Zalaegerszeg
Zalahalap
Zalaistvand
Zalakaros
Zalakomar
Zalalövő
Zalaszanto
Zalaszentgrót
Zalaszentlászló
Zalaszentmihaly
Zalaszombatfa
Zamárdi
Zamárdi-felső
Zánka
Zebegény
Zirc
Zirc-Akli
Zirc-Kardosrét
Zomba
Zsábmék
Zsana
Zsédeny
Zselickisfalud
Zsira
Zsombó
MÁV menetrend
Az ELVIRA segítségével könnyedén megtervezheti vasúti utazását!    Kattintson ide!

Volán menetrend
Országos autóbusz menetrend ajánlott útvonalakkal.
Kattintson ide!

  Főoldal Hírlevél, hírek Könyvjelzőkhöz Kezdőlapom Link küldése Kapcsolat Médiaajánlat  
 

Ingyenes regisztráció (szálláshelyek részére)

Írjon nekünk!
Észrevételek, javaslatok:
Név:
E-mail cím:
Ezt a kódot:
Kérjük írja ide:

Gyors megkeresés (szállás keresők részére)

Írjon nekünk!
Észrevételek, javaslatok:
Név:
E-mail cím:
Ezt a kódot:
Kérjük írja ide:
 
OnlineLap.COM www.onlinelap.com
Szálláshelyek, vendéglátás
Országos lap
Copyright ©2004- 2023. OnlineLap Média Összes oldalletöltés (2006. május 23. óta): 130408192